Tjukka

Uke 29 i morgen, men tenkte jeg skulle legge ut bildet i dag siden jeg husket å ta bildet i dag. Er skikkelig dårlig på å ta magebilder, glemmer jo av det midt oppi alt annet.

Hadde kjøretime i dag, men det var utrolig vanskelig å konsentrere seg om veien når det var ei lita lure som drev å sparka mamman sin i hytt og pine! Opp i ribbeina, ned i blæra, ut på sia.... Men følte jeg fikk det til sånn någenlunde alikavell heldigvis. Er jo kjempe glad for at hun sparker, men hadde satt stor pris på om det kunne vært stille i magen den timen.

Laga wok til middag i dag til den som vil vite det. Det var utrolig godt, lenge siden vi har spist det. Nå sitter jeg med en kopp kakao og ser the vampire diaries. Spennende serie!

 

- Kristina

En litt skjev klipp

Da har jeg skamklipt Dennis stakkar... Men det er jo ikke min feil at han ikke klarer å sitte iro? Bruker barbermaskin til vanlig siden saks ikke er aktuelt, og det pleier å gå veldig greit. Men i dag var alt galt. Så nå ligner han mer på en powder puff enn en cocker spaniel. Han er like søt, men ser ut som en annen hund :-)

Fått på seg gensern her, er ikke så godt å se klippen på bildet.


Ser ut som at han er "hjulbeint" på grunn av klippen :-P Stakkars... <3


Slik så han jo ut før. Litt vel sløv her kanskje.. (bildet er fra hytteturen) <3

 

- Kristina

Litt whining før leggetid

                  +         = PAIN!

 

Jeg har så vondt!!! Isjiasnerven i klem + bekkenløsning = PAIN! I tillegg har jeg influensa, og av en eller annen grunn har jeg smerter i absolutt alle leddene mine. Kjennes ut som om at kroppen skal dette fra hverandre snart. Og på toppen av det hele så ser jeg ut som ei 90 år gammel dame som når som helst skal dø når jeg går. Jeg våkner hver eneste gang jeg skal bytte stilling når jeg sover. Det gjør at jeg ikke sover om nettene, og på dagtid har jeg så vondt at jeg får ikke sove. Heldigvis har legen min sagt at jeg kan ta opp til 3 g paracet hver dag uten at det ska lskade lille jenta i magen min. Prøver å unngå å ta det mest mulig, men for at lille jenta i magen min skal ha det bra så må jeg ha det bra. Jeg trenger søvn, og jeg trenger å slappe av i kroppen. I tillegg så trenger Dennis å få litt aktivitet og det tilsier jo at jeg må bevege meg. Kan ikke fordra hundeeiere som setter seg i bilen og har hunden i bånd bak/ved siden av bilen eller lar hunden løpe løs etter bilen!! Har du hund så har du hund! Du gjør jo ikke sånn med barnet ditt om du er syk og barnet trenger aktivitet. Nå skal jeg hive i meg 2 paracet å legge meg, satser på at jeg får sove i natt.

 

- Kristina

Kjøretime

Holdt på å kresja i dag. Nei det var utrolig nok ikke min feil, det var en annen kjøreskolebil som svingte inn rett forann meg når han/hun hadde vikeplikt for meg! Flinke meg som observerte raskt og stoppet. Måtte stå opp kl 7 i dag, kan tenke dere hvor trøtt jeg var når jeg kom hjem fra kjøretime. Sovna på soffaen i halv 6 tida sammen med Dennis og ene katten. Der sov vi alle 3 til kl 8 om kvelden. Våkna av at min bedre halvdel kom inn døra og spurte om jeg hadde tenkt å våkne snart. Må nok stå opp i 7 - halv 8 tida i morgen å, da er det ny kjøretime. Må si det går bedre enn forventet!

Nå har jeg fyllt opp kongen til Dennis, den skal han få i morgen når han må være alene hjemme en stund. Han blir flinkere å flinkere på å være alene, men stresser en del enda. Men han stresser ganske mye visst jeg ikke er hos han. Blir god trening for han på søndag når han skal være hos mamma mens vi er i barndåp. Nå skal vi se ferdig big brother så er det natta.

God natt alle sammen! ♥

- Kristina

Tenk nøye igjennom valget

Det er så mange nye hunder som blir lagt ut for salg på finn.no hver dag. Enten de er til omplassering eller salg så synes jeg det er synd. Og så mange valper som ligger for salg så synes jeg det er rart folk ikke kastrerer hundene sine. Helt greit at særiøse hundefolk setter kull på hunden sin, eller kanskje noen bare har lyst å prøve, men for guds skyld, se først om det er mange som vil ha hund!

Men uhell kan jo skje, og ikke alle hunder har godt av å bli kastrert. Det som bekymrer meg mer er usæriøse hundekjøpere. Helt greit visst du plutselig blir allergisk eller helsen ikke strekker til lengere, men ikke kjøp deg hund bare fordi at du har lyst på en. Og har du dyr fra før av i huset så er det kanskje greit å ordne seg med en prøveperiode før du virkelig kjøper hunden? Så slipper man å legge ut hunden for salg igjen etter en måned fordi du finner ut at det ikke funker. Når du kjøper deg hund, tenk gjennom dette:

- Hvor aktiv er jeg daglig?
- Hvor mye borte er jeg?
- Blandingshund eller rasehund?
- Familiehund eller arbeidshund?
- Skal vi drive med hundesport?
- Har jeg stor plass?
osv.... Det viktigste å huske på er at hunden kan leve opptil 15 år og mer... Husk også at hunden stammer fra ulven. Vil du ha respekt og tillitt fra hunden må det komme gjensidig fra deg!

 

Dette der er værtfall noe å tenke på! Hunden har personligheten sin fra en plass, og det er fra eieren..Visst du har fått en valp i huset er det din jobb og forme hunden til en blid og tillitsfull hund! Det er ikke hunden sin jobb..

 

- Kristina

Sykdom og skrivesperre...

Da ligger jeg og min kjære på soffan under teppet og ser p åtv sammen. Høres koslig ut, ikke sant? Vel kan ikke si det er noe koslig når begge ligger og syter om hvem som har det værst mens vi knasprer smertestillende og pencelin. Jeg knasprer da paracet, noe jeg har fått lov av doktorn min å gjør (!!!!), vet at det er mange gravide der ute som har forskjellige meninger om ditt og datt..... Men jeg synes at så lenge det ikke skader babyen, og gjør slik at mor har det bedre, noe som da igjen gjør at babyen har det bedre så er det greit. Har også ordnet ei skål på bordet med forskjellige halsdrops. Vannkokeren går i ett sett gjennom hele dagen da kakao og te er populært.

Jeg har også skrivesperre, noe som gjør at det ikke blir mye blogging. Nå skriver ikke jeg for å bli noe "bloggkjendis" eller for å ha mange lesere osv (setter jo selvfølgelig pris på de som gidder å sitte å lese bloggen min, det er jo kjempe koslig!), men det er ikke det som er poenget med bloggen. Poenget med bloggen er jo for å bevare dagene nå i svangerskapet, og det er sikkert gøy å lese senere i livet.

Svangerskapet går helt greit. Mye liv fra jenta i magen min og det er herlig! Bortsett fra når hun legger seg slik at hun presser på blæra, da blir det mange dobesøk noe som ikke er populært siden doen er i andre etasje. Trapper + meg er ikke helt det store om dagen da jeg har bekkenløsning og isjiasnerven ligger i klem.... Det er derfor jeg tar paracet slik at jeg skal klare å være litt aktiv om dagen.

Dennis har det kjempe bra. Medesinen har gjort underverker så tror ikke vi må inn å oppere med det første. Om dagene så får han ikke noe tur dessverre, men det blir veid opp med aktiv lek inne (selv om det egentlig ikke er lov å leke inne) og psykiske utfordringer. Har vært 2 dager uten noen tur nå, så skal prøve å gå en liten tur i morgen visst foten min vil henge med. Han virker veldig blid og fornøyd, men ser også at han får ikke brent ut nok energi om dagen. Om kveldene så har han ei lita stund der han løper rundt i huset og flyger på kattene osv.... Noen som ikke er lov! Vet at det er min feil at han holder på slik, men er ikke så mye jeg får gjort med det akkurat nå.

Har ikke noe bilde å legge ut, så da ble det ett bilde av tatoveringa mi som jeg tok ifjor på denne tiden tror jeg... værtfall veldig fornøyd med den :-)

- Kristina

Allså at...

www.tommylife.blogg.no

Fakta eller kødd? Han kan jo ikke være særiøs? Det er vel ingen som er sånn? Har ikke tenkt å sitte å kritisere eller noe, men jeg må spør. Noen sier at det bare er kødd og noen sier at det er ekte. Underholdende er det værtfall å lese bloggen hans. Og musikken hans.... Ja nå er ikke jeg akkurat noe gullkorn selv allså, men... De som mixer og ordner til sangene hans har værtfall gjort en god jobb med å mixe stemmen hans :-) Til dere som lett får sanger på hjernen, ikke hør på sangene hans, de kommer til å spille i hodet deres lenge! Jeg klarte selvfølgelig å trykke play på sangen "girl, put your lipgloss on.." og gud jeg angret meg.

Men for all del, en underholdende blogg, Tommy jobber skikkelig for å få til det han vil ser det ut som så... Og vennina hans Vicy, girl take your make-up off, det ser helt grusomt ut. Beklager, men det må ligge 1 kg øyeskygge på hvert øye, ser ut som at det er en 4åring som har fått lekt seg litt med fjeset hennes.

Folk skal få være sånn som de er, samme om du er gay, hetro, rar, spesiell, tøff, kvalm osv... Men skriver du blogg om livet ditt så kan man ikke forvente annet enn at folk kommer til å kommentere.

 

- Kristina

Tirsdag 8. juli 2008

Da tenkte jeg at jeg skulle prøve å blogge litt. Litt ny på d, men d kommer seg vel :)

Såå, kan vel begynne med å fortelle litt om hva jeg har gjort for noe rart i dag. Blei vekt av pappa kl 07.00. Og jeg som da er meeeget sur visst jeg må stå tidlig opp, var ikke i d beste humøret da vi dro ut gjennom døren. Jeg skulle nemlig på kjøretime. Holder på å kjøre opp på 125", noe som er driiit kjedelig, men vil veldig gjerne ha lappen.
Etter timen dro jeg å traff Marlene (Jepp, my soulmate), hun skulle også ha kjøretime denne dagen.
Så gikk vi jo rundt ei stund å traska i byen, snuste litt i butikkvinduene å sånn. Og etter ei stund gikk vi inn på gullkroken og tok flere hull i ørene. D svei !

Senere dro marlene på kjøretime, så da ble jeg alene 1 og en halv time før hun kom tilbake. Så shoppa vi litt, traff en merksondig fyr som prata i ett sett og så rart på meg. jaja :P

Og nå så sitter jeg her, gruer meg til å stå opp i mårra tidlig og prøver å laste en litt nyere messenger på ei gammel maskin, noe som da tar... ehmm... evigheter. Men men, benytter sjangsen til å hoppe i dusjen og skru på anlegget :D
Så får dere ha god natt folkens om jeg ikke skriver noe mer før jeg legger meg =)

____________________________________________________________________________


Hahahahaha... Jeg måtte le litt når jeg så dette... Det lå uheldigvis bare ett innlegg på denne gamle bloggen. Kommer nok alltid til å huske denne dagen der veldig godt, men veldig morsomt å lese noe som er så gammelt. Skal værtfall være flink å fortsette å skrive blogg nå, jeg ler vel like høyt når jeg leser denne bloggen om noen år ;-) hihii

 

- Kristina

28 uker

Uke 27 har gått kjempe raskt! Har ikke skjedd noe spesielt egenltig bortsett fra at jeg har begynt å fått plager igjen. Isjiasnerven ligger i klem, noe som er drittvondt. Også har jeg fått bekkenløsning. Men ellers så tror jeg lille jenta i magen min har det kjempe bra. Igårkveld når vi hadde lagt oss sparket hun ivrig pappan min som holdt en hånd over magen min. Hun er også veldig flink til å sparke meg i blæra og ribbeina, kan ikke si aat det er så veldig godt men jeg setter pris på hvert spark. Det er en herlig følelse. Har også begynt å tenke litt på navn:
- Charlotte
- Carina
- Evelyn
- Liana
- Elena Michelle
- Andrea
- Jessica Elen
Har dere forslag så taes de imot med åpne armer! :-) Er nemlig ikke så lett å kommer på navn når en setter seg ned og tenker. Ingenting er bestemt, det er bare forslag. Blir nok ikke bestemt før hun har kommet til verden tror jeg, men greit å ha litt forslag klar.

28 uker

28 uker

Fra 28 uker og 0 dager til 28 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 1100 g
CRL: 24,5 cm
Full lengde: 33,5 cm

Se hvordan vi regner vekt, lengde og alder her.

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 26 uker gammelt. Hjernebølgenes mønster ligner det nyfødtes.

Fosteret blir stadig flinkere til å åpne og lukke øynene, suge og svelge. Lungene kan nå puste luft, men det er fremdeles best for fosteret å forbli i livmoren slik at det kan vokse seg større. For hver dag som går bedres prognosene for å få et sunt og friskt barn om for tidlig fødsel inntreffer. Fosterets kropp består av mellom to og tre prosent fett.

Sentralnervesystemet begynner også å bli så modent at fosteret klarer å regulere kroppstemperaturen og gjøre regelmessige pusteøvelser.

Hos gutter begynner testiklene å synke ned i pungen.                        - Hentet fra babyverden.no

 

- Kristina

Hyttetur på Oppdal dag2

Da har vi kommet oss på hyttetur i helga. Skal prøve å slappe mest mulig av, og ta det heeelt med ro. Dennis må jo selvfølgelig få seg en liten tur, men vet ikke hvor langt bekkenet mitt er villig til å gå... Men det virker som at voffsen er fornøyd uansett, har nemlig fyllt kongen med tørrforbiter, peanøttsmør, vombiter, leverpostei og en hundekjeks. Nå ligger han nedom soffaen og drømmer, labbene er i full bevegelse og det kommer småe bjeff i ny og ne :-) Er forresten på hyttetur sammen med svigers, min kjære og guttene hans. De dro på butikken for å handle, så nå er det stille og rolig her.  Vet at når man er på hyttetur så burde man være aktive osv, men jeg har mest lyst å slappe av på soffan med en kopp kakao og tv. Uheldigvis består tvn her av 5 kanaler: Nrk, Nrk3, en ungarsk kanal, en snøete kanal og tv2! Så kan ikke si at det er vanskelig å velge.

Bare sånn for å ha sagt det så tok jeg faktisk med strikkesaker for å gjøre noe annet enn å se tv, men selvfølgelig gikk jeg tom for garn. Hadde også tatt med meg ei bok i farta som jeg fant ut at jeg har lest før. Så nå sitter jeg og skriver ett ganske kjedelig blogginnlegg som sikkert er ekstremt uinterresangt å lese mens det står på en ekstremt kjedelig film på tv2. Har også tatt meg en kopp te som smaker papp. Har nemlig verken sukker eller kakao her Så nå krysser jeg fingrene for at gubben husker å handle alt på butikken :-)

Nå skal jeg legge fra meg dataen og prøve å spise litt mat igjen, er jo sulten konstant!

Er også masse sauer utafor her. Dennis synes visst at de er litt spennende, men er ikke heelt sikker på dem enda.

 

- Kristina

Kong Wobbler

De fleste hundeeiere vil nok si til meg: Velkommen etter! Men for en genial leke dette er. Ikke kan man bite den i stykker og i tillegg så gir den utrolig god hjernetrim for hunden. Fikk min i posten i dag, og jeg måtte selvfølgelig prøve den ut. Fylte den med leverpostei, vom biter og hundekjeks. Dennis ble plutselig opptatt en halvtime ;-) Ser ut som en ganske fornøyd hund akkurat nå vil jeg si. Har hørt at i USA så fyller de disse kongene med peanøttsmør og setter de i fryseren slik at det blir hardt. Men jeg vet ikke hvor bra peanøttsmør er for hunden?

Andre ting man kan fylle den med er jo våtfor til hund. Brukte leverpostei i dag da det var det eneste tilgjengelige :-) Kom gjerne med forslag visst du har erfaring med denne leken! Jeg er værtfall veldig fornøyd med kjøpet, en god investering vil jeg si.

Finnes mange forskjellige varianter av denne leken. Spesielt på canis.no finner du mange ulike varianter. Jeg kjøpte min hos nettdyret.no.

- Kristina

Gratulerer med dagen!

Gratulerer så mye med 40-årsdagen pappa!

I dag ble det middag på milano sammen med pappa og Elisabeth. Nå er jeg mett og vel hjemme igjen. Men det var kjempe koslig å spise middag ute på resturang, er ikke så ofte vi gjør det :-) Når jeg kom hjem var det både nyttårsaften og julaften på en gang når Dennis kom for å hilse på mamman sin som var borte i hele 2 timer!! Men tenk så flott det er å bli møtt slik hver gang du går inn døra hjemme da <3

 

- Kristina

Drittdag!

Jeg hater denne dagen, skulle helst ha sovet gjennom hele driten. Jeg har skreket sia jeg stod opp og helt til nå. Når jeg først stod opp skjønte jeg ikke hvorfor jeg var så deppa og tårene trilla, så med andre ord, hormoner. Hurra. Så fikk jeg mail om at nå var Rex solgt til en familie i Drammen. KRISE! Ting ble selvfølgelig 10 ganger værre, faktisk 8 timer til fu*****s Drammen så sjangsene mine for å se han igjen er små. Og når man er lei seg i en gravid tilstand så blir ting 10 ganger værre da barnet kjenner hvordan du har det. Følelsen kan ikke beskrives, men den er helt jævlig. Jeg knakk sammen på kjøkkenet og hylgren. Klarte endelig å stoppe etter 10 min. Fikk tørka nesen og reist meg opp. Så kommer Dennis løpende med det jeg kaller sovesveisen hans. Da er barten helt nedtrykt, og det går ikke ann å la være å le når du ser dette synet. Dennis er nok så og si den eneste som har klart å få meg i bedre humør i dag. Har prøvd for harde livetå ikke la ting gå utover han, men det er litt vanskelig. Så har passet på å kose masse med han i dag.

Nå håper jeg på at dagen i morgen blir bedre. Pappa har 40 årsdag så da skal jeg, han og søstra mi ut å spise middag.

Dere må ikke misforstå. Jeg er nemlig kjempe glad for at den nydelige huskyen min har fått seg ett utrolig bra hjem på en gård. Han kommer sikkert til å ha det kjempe fint! Men han var og kommer alltid til å være "babyn" min. Så det svir når jeg tenker på at jeg aldri mer skal få ha gleden av å ha han i livet mitt. Elsket virkelig den hunden mer enn livet selv.

Dennis ligger nå ved sida av meg i soffan og ser på at fingrene mine dundrer over tastaturet. Har klipt og børstet han i dag. Har også vært på besøk med mamma og grått mine krokodilletårer. Har hatt ett stort sytebehov i dag og da er mamma god å ha ;-) Tusen takk mamman min <3 Hun har også vært en engel å strikka genser til Dennis! Jeg har aldri vært noe for å kle på hunden, men Dennis har ikke underpels så nå når kulden biter seg fast så må jeg faktisk kle på han for at han skal ha det bra. Og da kan man vel gjøre det med stil? :-) Jeg hadde aldri i verden kommet til å hatt på Dennis klær visst jeg hadde sett at han ikke trivdes med det, men det så ikke ut til å bry han. Så mest ut som han koste seg! I tillegg var han jo kjempe fin!

Her ligger han på bordet, må bruke bordet når jeg børster og klipper, trenger høyden på det slik at jeg ikke får vondt i ryggen. Var han ikke fiiiin? Jeg så for meg at han kom til å vingle når han gikk osv, men tror ikke han merket noe særlig av gensern annet enn at det ble litt varmere :-) Den kommer nok til å bli brukt masse i vinter !

 

- Kristina

Voffsen "min" har blitt voksen !

"Min" kjære Rex harnå fylt 2 år og du kan se på han at nå er han en voksen og praktfull hund! Fikk tårer i øynene når jeg så han. Lille babyn min har blitt så voksen. Han kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt. Skulle mer enn noe annet i hele verden tatt han hjem igjen men vet ikke om det lar seg gjøre... Det gjør rett å slett skikkelig vondt i hjertet å vite at jeg ikke kan ta babyn min hjem igjen. Håper noen der ute kan gi han et virkelig bra hjem! Det fortjener gullgutten min <3

Nydelig sa du? <3

- Kristina

Gruer meg...

Gruer meg noe ekstremt til i morgen. Da skal jeg nemlig begynne på kjøretimer igjen. Dere lurer kanskje på hvorfor? jo fordi:

a) Jeg har kun hatt dårlige opplevelser med kjøretimer og kjørelærere. b) Jeg får helt panikk når jeg ikke klarer å følge med på alt. c) Jeg sliter ordentlig med å forstå trafikken....

Selvfølgelig måtte det være kjøring som ikke faller lett inn hos meg. Algebra? brøk? hundepsykologi? Null problem! Kjøre bil? Kriiiiiise.


Krysser fingrene for at dobbelttimen i morgen ikke blir grusom, huff, hva er det jeg har begidd meg ut på ??? Men det kommer ei lita frøken i desember, å da er det nok best om mamman hennes har førerkorte :-) Får bruke d som motivasjon! Wish me luck..

- Kristina

Mandag igjen

Da har vi begynt på ny uke, og nå begynner vinterkulda å melde seg om kvelden! Jeg går tur både morgen og kveld. På dagtid kan jeg gå ut i genser, men på kvelden er det på med boblejakke, lue og votter. Dennis har jo ikke noe særlig tykk pels stakkars så nå har jeg satt i gang mamma til å strikke genser til han. Prøver å kle på han minst mulig men må man, så må man. Han er forresten mye bedre etter at han begynte på medesinen! Herlig! Merker stor forskjell. Han har hatt noen få uhell inne, og han tisser fremdeles i senga si dessverre, men det er ingenting i forhold til hvordan det var. Ser også på han at han har mindre smerter. Medesinen er det ikke problem å ta, den går ned på høykant :-)

Har også bestilt ei boblejakke og en hettegenser til Dennis:


159,-


229,-

Dette er bestilt fra www.nettdyret.no

Deltatt i fotokonkurranse

BlogByDogs har konkurranse igjen, kjempe morsomt! Temaet på fotokonkurransen er "hund på tur". Vinneren får ett gavekort fra Ipet.no på 100,- :-) Gå inn på denne siden for å delta og lese om konkurransen:

http://blogbydogs.blogspot.com/

 

 

 

 

Her er bildet jeg sendte inn, synes det er et nydelig bilde av Dennis ute på tur :-)

- Kristina

27 uker

I dag er jeg kommet til den 27ende uka i svangerskapet. Føler tiden bare raser av gårde. Uke 26 har vært helt grei, var utrolig spennende med 3D ultralyd. Har også fått skikkelig vondt i venstre rompeball kan man si. Det er muligens isjiaen som ligger i klem, noe som er drittvondt! Men frøkna i magen min er kjempe aktiv, og ifølge hun som tok 3D ultralyden så har hun det visst kjempe fint i magen min, og alt er som det skal være.

27 uker

27
uker

Fra 27 uker og 0 dager til 27 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 1000 g
CRL: 23,5 cm
Full lengde: 32 cm

Se hvordan vi regner vekt, lengde og alder her.

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 25 uker gammelt. Denne uken åpner gjerne fosteret øynene for første gang, men det ser ikke særlig godt. Nyfødte barns syn er heller ikke særlig godt utviklet, og de er nærsynte. Hørselen er mye bedre enn tidligere, så fortsett å prate og synge for fosteret! Lydene vrenges nok noe av fostervannet, og fosteret har gjerne vernix i ørene også.

Nå samles nytt fett under huden hele tiden, slik at huden blir mindre gjennomsiktig og rynkete. Hjertelyden kan høres i stetoskop, og enkelte vil kunne høre det lille hjertet slå ved å legge øret mot magen.

Du begynner kanskje å merke at fosteret har fått tydeligere søvnmønster, og vil kunne kjenne igjen aktive og rolige perioder på omtrent samme tidspunkt fra dag til dag.

Hentet fra babyverden.no

 

- Kristina

Det lukter vinter

Nyyyydelig vær har vi hatt idag! Bare synd at det er så kaldt ute, det er jo skikkelig bitende kulde. Og man kan si at det lukter vinter. Men jeg har satt meg ett mål, og det at jeg skal gå i minst 30 min hver dag frem til babyen kommer. Trening er viktig, og spesielt når du er gravid slik at det ikke skal bli så tungt på slutten. Dessuten så må Dennis ha seg en tur hver dag for å trives. Så i dag gikk vi tur ned til mamma på kaffeslaberas! Der var også tante Anita og ei vennine av mamma som jeg ikke har sett på år og dag, Randi. Utrolig kjekt å sitte å "slarve" litt om alt og ingenting. Ellers så har det ikke skjedd så mye annet...

Slenger med ett bilde av Figaro og Dennis som leker seg ute i høstværet :-)

- Kristina

Jeg er fantastisk

Helt sant faktisk! Om dagene er jeg kanskje ikke på jobb, men jeg gjør en stor nok jobb hjemme. Jeg er nemlig vaskehjelp, kokk, hundepasser, driver "kiosk", driver "hotell" og samtidig så skal jeg passe på meg selv (magen). Dagen min starter med rydding og ender med rydding. Jeg skal passe på å alltid ha rene, sammenlagte klær i klesskapet til både meg selv og mannen, rene håndduker i skapet og rent sengetøy. Det skal lukte godt i huset, og alle skal være fornøyde. De firbente her i huset er overbevist om at jeg driver hotell, de skal ha servert mat og en privat døråpner (som da er meg) til alle døgnets tider. Dyresengene/teppene må vaskes daglig da hunden har en feil i blæren som gjør at han "leker" om natten. Så her går vaskemaskinen døgnet rundt.

Ikke nok med at jeg skal lage middag, jeg skal også selvfølgelig rydde opp etter middagen og vaske på kjøkkenet. Jeg kan bare glemme å sette meg å slappe av lenge om gangen, men samtidig så må jeg gjøre det av og til slik at lille jenta i magen min har det bra.

Om dagene så er nemlig mannen min ute og jobber rundt huset når han ikke er på jobb. Da blir jeg løpende frem og tilbake, og opp og ned med kaffe osv.

Men! Alt dette hører med i hverdagen. Hunden skal dresseres og luftes, kattene skal pleies, huset må vaskes og klærne må vaskes. Jeg skriver ikke dette for å syte, jeg har valgt det selv og det kalles faktisk å leve. Det er kanskje litt tidlig å løpe rundt som 19åring og leke husmor, men sånn er det bare. Jeg skal jo bli mamma :-) Men jeg vil at dere som tenker, "skjønner ikke hva hun klager etter, hun går jo hjemme og drar seg hele dagen", at dere skal tenke dere om en gang til! Det er faktisk mye lettere å gå på jobb og komme hjem igjen. Selvfølgelig er det ikke bare slit og ork å gå hjemme, men dagene blir ganske lange. Det so mer fint er jo at Dennis får all den oppmerksomheten han trenger, spesielt nå når han er syk :-)

Q: Hvordan opplever du som er uten arbeid å gå hjemme hele dagen?

- Kristina

Krysser fingre og poter

Igår var vi hos dyrlegen igjen. Ultralyden gikk kjempe fint, jeg var så stolt over Dennis! Han lå på ryggen kjempe lenge, helt rolig uten en eneste pip. Synes det var utrolig godt gjort med tanke på at det var 3 dyrleger som stod over han i tillegg til meg og mamma. Viser værtfall at trening gir resultater ;-D Men uansett da, det var visst noe som ikke var helt normalt inne i blæra hans dessverre. Det var utrolig vanskelig å se hva det var, men siden den smertestillende sprøyta hjalp dagen før så ville dyrlegen sette han på en betennelsesdempende kur. Så nå skal han få en tablett hver kveld i 7 dager for å se om han blir bedre. Visst han ikke blir bedre må han i narkose og opperere.... Så da krysser vi alle fingre, tær og poter for at denne  kuren hjelper!! Tablettene er det forresten ingen problemer å ta, han sluuuuker dem med gang. Bra at det fantes i tablettform forresten, siden sprøyter ikke er populært å ta. Akkurat nå ligger Dennis i senga si og tygger på ett massivt bein han fikk seg igår etter dyrlegebesøket. Ja han er ekstremt borskjemt... Men det blir selvfølgelig veid opp med trening og disiplin ;-)

Kan se for meg at kattene her i hus også satt sånn igår før vi dro...

Er utrolig glad for å se at tablettene hjelper på, i dag har han bare tisset inne en gang så langt, og når vi er ute og lufter han så setter han seg ikke ned like mange ganger for å "tisse". Når vi kom inn i gangen til dyrlegen igår ble vi nemlig møtt av ett helt forferdelig syn... 2 damer var helt rød rundt øynene, tårene trillet på dem og det var en ganske dempet stemning. Både jeg og Dennis merket stemningen ganske fort, og plutselig kom dyrlegen og en mann til bærende på ett hvitt laken... Du kunne se beina på hunden oppi der, og vi skjønte med en gang at de hadde avlivd den. Jeg og mamma visste ikke helt hvor vi skulle gjøre av oss og ble helt på gråten begge to. Det var sikkert til hundens eget beste men herlighet for ett trist syn... Kan ikke en gang forestille meg hvordan det hadde blitt visst jeg måtte avlivd Dennis!

- Kristina

Nettbutikker

Jeg har ikke så mye å gjør på om dagene, trener jo mye med Dennis men kan jo ikke slite ut han heller. Er ikke bra visst hunden går lei. Så derfor sitter jeg mye å ser på forskjellige nettbutikker der du kan handle inn utstyr til hunden din. Og jeg må si at det er helt sykt hvor stor prisforskjell det er! Men en ting skal være sikkert, det er billigere på nett enn i dyrebutikken. Tenkte jeg skulle skrive litt kort om hver enkelt nettbutikk som jeg har vært innom:

Onlinezoo.no - Passe bra utvalg, god kvalitet, men litt stiv pris. Det finnes så mange nettbutikker som er myyye billigere, så derfor er kanskje ikke dette stedet å handle for den som ikke er ute etter å bruke masse penger. Vet ikke hvor mye frakten koster, men det er værtfall gratis frakt ut september! :-) Jeg har ikke handlet der, og tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller.

Hundepoter.no - Godt utvalg til en overkommelig pris! De har også billige valpepakker som er kjempe fin å bestille visst du planlegger å skaffe deg valp eller kanskje skal selge valper. Det er ikke lenge siden jeg bestilte pakke derfra og jeg er kjempe fornøyd. Fraktprisen er helt grei. Jeg sendte en mail til dem med spørsmål og fikk svar med en gang, så god service har de også.

Canis.no - Alltid billigst, rask levering står det på siden deres. Og joda, det var absolutt rask levering, men kan ikke si at de er  billigst. Men det er ikke dyrt heller. Fraktprisen er helt grei. Har betilt derifra og er kjempe fornøyd, enkelte ting kunne vært billigere der, men alt i alt er det en bra nettbutikk å handle fra, godt utvalg.

Alphadog.no - Gode priser, spesielt på hundedekken og klær. Savner litt utvalg i godbiter og bein. Men de har noen skikkelig gode valpepakker! Har ikke bestilt derifra før men kommer nok til å gjøre det når jeg kan ta meg råd til å kjøpe inn litt. Vet at andre har god erfaring med å bestille varer derifra.

Nettdyret.no - Utrolig godt utvalg og gode priser! Gleder meg til å bestille herifra. Men så er det jo slik at til større hund du har, jo dyrere blir det. Men slik er det på de fleste butikker. De har en minimumskjøpsgrense på 198,-. Det er også gratis frakt på siden deres nå, noe som gjør at totalsummen blir enda lavere :-)

ipet.no - Godt utvalg på forksjellige ting, de har også helt greie priser på ting. Definitivt en side det går ann å bestille ting ifra. 99 kr i frakt. Har ikke bestilt noe derifra før så vet ikke hvordan kvaliteten er, men det ser helt greit ut :-)

Uansett priser på internett så er det jo selvfølgelig mye billigere enn i dyrebutikken. Visst du har erfaring fra å handle på en av disse sidene så skriv gjerne en kommentar om dine erfaringer! Dette er jo bare min mening. Skriv gjerne visst du har anbefalinger å komme med også. Dennis er værtfall kjempe fornøyd med pakkene han har fått til nå, og jeg er fornøyd med at lommeboka mi ikke har blitt svidd. Jeg synes nemlig at det er mye morsommere å handle til hunden enn til meg selv. Ja det er kanskje merkelig, men sånn er det bare.

- Kristina

 

Akita

Jeg har så utrolig lyst på en akita! Jeg liker best utseende på den amerikanske akitaen da den er litt kraftigere enn den japanske. Det finnes også langhåret akita, det er ikke så mange av dem siden de ikke er godkjent i utstillingsringen men mange mener den langhårede akitaen er roligere enn den vanlige. Dette er en stor hund, der vekten ligger på 30 - 50 kg. Denne hunden er meget allsidig og kan brukes på mange områder, men her i Norge er den mest brukt som familiehund. Opprinnelig ble den avlet frem som jakthund.

Akita regnes som en robust og svært modig hund med et selvstendig og stolt vesen. Rasen har et rolig og avslappet gemytt, og er, tross størrelsen, velegnet som familiehund. Den er naturlig mistenksom overfor fremmede og alltid på vakt, men den skjeller sjelden. Rasen er ofte dominant overfor andre hunder. Den krever en tydelig leder og tidlig fast, men varsom dressur. Man må påregne daglig mosjon, gjerne i form av lek, om denne hunden skal trives. Hentet fra wikipedia.no

En nyyyydelig hund, rett og slett.


Dette er en spisshund som opprinnelig kommer fra Japan. Den passer best for erfarne hundeeiere og den har en forventet levetid på 10 - 13 år.

 

- Kristina

Dyrlegen

Ja da har vi fått vært en tur hos dyrlegen. Snille dyrlegen som tok seg tid til oss! Stakkars Dennis måtte måle feberen, det var ikke særlig populært når han fant ut at det innebærte at noe skulle stikkes opp i rompa... Han hylte hele tiden mens de målte, helt grusomt å se lille voffsen min være nervøs å sånn. Dyrlegen veide han, kjente på han og tok en grundig undersøkelse. Hun trodde også på at det kunne være urinveisinfeksjon, men det må vi tilbake i morgen for å finne ut. Da skal vi ha med tisseprøve (lurer på hvordan i all verden jeg skal få til det!) og så skal vi ta en ultralyd for å se nærmere på saken. Før vi dro så fikk han ei sprøyte med smertestillende, noe som ikke var populært der og da, men det hjalp nok veldig mye! Han tisset faktisk ikke inne på ca 3 timer, er jo selvfølgelig flink å gå ut med han OFTE, men han "leker" liksom hele tiden. Så sånn ca i 9 tiden begynte det på igjen med dråper og skvetting over alt i hele huset. Nå ligger Dennis i buret sitt og sover, så krysser jeg fingrene for at han ikke har vondt og at jeg får såve værtfall litt i natt.Her er Dennis hos dyrlegen, flinke voffsen min! <3
Og pakken fra canis kunne ikke ha kommet på en bedre dag! Dennis var kjempe fornøyd med pakken. 1 kg kjeksmiks, ett lammebein, 2 nylonbein med vaniljesmak og en klikker. Alt falt i smak, og det var nok ett bra "plaster på såret" i dag. Kjeksene kan jeg så absolutt anbefale, lammebeine også. Lammebeinet gir god motstand samtidig som det er lett å knaske på. Nå er alle hundekjeksene blitt hatt i en slags glassvase, så nå står det som pynt på stua, lett og nå tak i også nå ;-) Lammebeinet fikk jeg ikke tatt bilde av da Dennis allerede har stukket av med det.

Krysser fingrene for at vi finner ut mer i morgen om hva som feiler Dennis så han slipper å ha det vondt. Også krysser vi fingrene for at regninga ikke blir så dyr.....

- Kristina

Dennis er syk!

Jeg tror han har fått urinveisinfeksjon, har hatt mine mistanker om det ei stund siden han har tisset inni buret sitt ofte, og skvetter når folk hilser på han. Men siden han er valp så er det så vanskelig å finne ut om det er sykdom eller om det bare rett å slett er valpefakter. Men nå i dag så går han bare rundt å piper og hopper på døra. Løper som ett skudd ut i gangen og skvetter og piper. Så nå gjør jeg ikke annet enn å løpe inn å ut med han, og vaske gulv... Ser på han at han sliter skikkelig. Kastet opp i natt gjorde han å, men det har gidd seg etter at jeg tok bort både mat og vann. Han fikk ikke noe mer igår natt selv om han kastet opp, det kom jo bare opp igjen.... Så nå har han matlyst til de tusen :-)

Blir nok en hektisk dag, mye ut og inn, og vasking av gulv... Har klipt han litt i fjeset, og fått vasket han. Blir nok litt ekstra godbiter og pleie i dag ja. Fikk heldigvis time hos dyrlegen halv 5 i dag! Verdens beste dyrlege som tar seg tid til dette etter stengetid!! Sjeleglad for at vi har en så fantastisk dyrlege som Einar og sigrid moe!
q: Har hunden din hatt urinveisinnfeksjon før? Hva hjelper egentlig mot det?

 

- Kristina

3D ultralyd

Åhh det var så stilig å se på 3D ultralyd! Søøøøte jenta vår som kommer til verden snart. Hun er nå 950 g og 31 cm lang. Det var virkelig verdt pengene vil jeg si, for nå gleder jeg meg til hun kommer. Og i tillegg så fikk jeg den bekreftelsen på at hun har det kjempebra i magen min, og at det er jente. Har jo fått vite det fra før av, men nå er jeg lengere på vei og da er det fint å få en bekreftelse. Tenkte å slenge med noen av de maaange bildene:Skikkelig stilig!, fikk se de søte små beina hennes <3


Her ser du under foten, den er visst 5 cm nå <3Nydelige prinsessa vår som kommer den til jul <3

- Kristina

En fridag

Igår ble det en fridag fra blogging. Gjorde ikke så mye interessangt uansett så kan ikke si at dere gikk glipp av så mye. Skal egentlig ikke gjøre så mye i dag heller. Men skal rydde og vaske hus siden det kommer en megler for å se på huset i morgen. Skal finne ut verdien av huset eller noe sånt, slike ting har jeg aldri hatt peiling på. Sikkert ikke så vanskelig å sette seg inn i, men hvorfor gjøre det når man har en mann som kan ta seg av sånt? :-P

Må ikke få inntrykk av at jeg er ei som trenger en mann i livet sitt for å fungere, men når man har en mann så kan man jo legge litt ansvar på han :-)

Nå skal Dennis få seg en tur før jeg går løs på huset, har ekstremt lav tiltakslyst i dag dessverre.Tenkte å laste opp ett bilde siden innlegget ble så uintressangt og usaklig men det skulle visst ikke gå ann....

- Kristina

 

Pakke fra hundepoter.no

Kom på at jeg glemte å legge ut bilder av pakken som kom fra hundepoter.no! Er kjempe fornøyd og det er Dennis også. Skikkelig kvalitet til en rimelig pris, slik det burde være. Varmedekkenet er nok litt stort enda, men det var meningen da Dennis kommer til å vokse litt til :-)


750 g med godbiter, 2 leker, ett margbein og varmedekken.

Margbeinet som er (var) fyllt med biff ble en storslager! Han måtte jobbe for å få ut mest mulig. Psykisk stimulans. Tyggebein er også bra for tannhelsen da små hunder er spesielt utsatt for å få tannstein. Heldigvis har Dennis null problemer med tannhelsen, og har egentlig en ganske overkommelig ånde ;-)

 

- Kristina

BlogByDogs

Satt å lette på internett etter regnklær til Dennis (mange der ute syns det er teit å kle opp hunden sin, men for noen hunder er det faktisk nødvendig! Driver ikke å pynter han opp med daglige klær nei, men ett regndekken osv er fint å ha), så kom jeg over en side: http://trudiesmoothie.wordpress.com/

Herlighet så flink hun er! Hadde det ikke vært for at det er litt trangt økonomisk nå så hadde jeg kjøpt opp alt! Og videre så kom jeg over bloggen til hundene hennes. Min første tanke var: "Øhh.... Okeeeiii.... Dette er jo sikkert... fint.." Men bloggen er faktisk kjempe morsom! Det er så bra skrevet at man blir bare sittende å lese og le! Bloggen blir da "skrevet" av hennes 3 hunder: Pablo, Luca og Goldie. De har selvsagt forskjellige personligheter, som de fleste hunder har, og skriver hvordan de opplever hverdagen sammen :-) Bloggen kan du lese her: http://blogbydogs.blogspot.com/

Kunne tenkt meg en sånn!!

 

- Kristina

100 dager igjen!

Nå er det 100 dager igjen til terminen min! Er nå i uke 26, og om 3 dager så er det 3D ultralyd. Tiden flyyyr....

26 uker

3D-26%20weeksn.jpg

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 24 uker gammelt. Hjernebølger begynner å aktivisere hørsels- og synssystemer, og både munn og lepper viser større sensitivitet. Hjernevindingene utvikles gradvis fra nå av. Fosteret begynner nå å reagere på både lys og lyder som kommer utenfra livmoren. Neseborene som til nå har vært lukket, åpnes.

Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Ryggraden vokser for å støtte opp om fosterets vekt. Ryggraden består nå av 33 ringer, 150 ledd og 1000 sener.

Den neste måneden vil være en svært aktiv periode for fosteret, og det vil vokse mye og legge godt på seg.

Vekt: 900 g
CRL: 22,5 cm
Full lengde: 31 cm

Hentet fra babyverden.no

 

- Kristina

Skogstur

I dag har vi gått oss en lang tur opp i skogen. Turen varte i 2 timer, fulgte med på at det ikke ble for mye for Dennis. Men han pleier å være ganske sta visst han ikke orker mer, og det virket som at han koste seg hele turen. Trente også litt apport med tennisball og litt klikkertrening. Skal love dere at med den magen jeg har nå, så var den turen mer enn nok! Har skikkelig vondt i både hofter og rygg nå... Men Dennis er fornøyd, og det er det som er viktig. Orker ikke skrive så mye nå, spaceknappen har hengt seg opp -.- Men her kommer mange bilder, en god blanding :-)

Den ultimate sovestillingen....


The dog whisperer på tvn jo!

Ute på tur i skogen i dag :-D

Wiiii

Rampeblikket.. Måtte drasse med seg den absolutt største pinnen!

På vei opp :)Soffakos med yndlingsbamsen som jeg har vaska maaangeganger nå...

Flere bilder fra turen, stas å springe løs :-)

Kos med Figaro etter en lang dag :-)

Min kjære<3 Some days my hormones wants to kill you, but most days I love you honey <3 Mannen min er sliten etter en hard arbeidsdag, flink til å ordne hus og hjem til oss :-)

 

- Kristina

Glemte nesten!

Glemte nesten å skrive av Dennis er 4 månder i dag! Utrolig hvor fort tiden går. Nå er han 4 kg, fått første vaksine og fått ormekur. Dyrlegen sa at han vokser fint og er i tipp-topp form :) Noe som varmer hjertet til matmor. Virker ikke som om at det er så lenge siden vi var å henta han i forsand, som er ett lite stykke unna Kristiansand. Kjørte halve landet for å hente han :) Blir spennende å se hvor stor han kommer til å bli, og hva av blandingene han kommer til å se mest ut som. Jeg elsker værtfall denne blandingen, han er så herlig. Angrer ikke ett sekund på at vi hentet han.


<3

 

- Kristina

Plutselig værskifte

I dag når jeg våkna var det nemlig sol og sånn passe tempratur, men plutselig kom det en del skyer og med dem kom selvfølgelig regnet.... Helt awsome.. Jeg har hatt soffadag i dag siden jeg har hatt noen utrolige, sinnsyke smerter! Jeg var nesten litt redd for at det var rier. Men det var det heldigvis ikke, men fy f*** så vondt det er!

Jeg mener at voffsen bør få seg en tur hver dag enten han vil det eller ikke, så det ble tur i dag å. Hva gjør man vel ikke for de firbente? Eneste problemet er at Dennis liker ikke å være ute når det regner. Han HATER regn. Men siden det er matmor som bestemmer så ble han dratt med ut i dag også. Så vi trosset smerter, vær og lyst, å gikk oss en tur opp i lysløypa. Der tok vi av båndet så han fikk løpe skikkelig, trente apport og avlevering, innkalling, plass og fokus. Men plutselig begynte det å  regne enda mer, og da var Dennis rimelig rask med å løpe i retning hjem. Fikk heldigvis kalt han inn igjen så vi fikk tatt på båndet før vi ruslet hjem. Ble vel ikke så mye rusling da Dennis skulle fortest mulig hjem igjen og dro ivrig i båndet hele veien hjem.

Nå ligger han fornøyd i senga si på stua, og jeg fornøyd i soffaen med min kjære <3 Btw, glidelåsen på jakka mi går ikke opp lenger... Magen er i veien :)

Som sagt, tror han var glad når han kom inn nå. Litt morsomt å se at han er halvt pp når han blir våt. Kanin er forresten en av favorittbamsene som er fin å ligge ved siden da bamsen er nesten like stor som han.

 

- Kristina

Hundepoter.no

Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om hundepoter.no, de selger hundeutstyr til en utrolig rimelig pris! Jeg har nettopp bestilt en pakke som jeg mest sannsynlig får i morgen!! Gleder meg! Hadde jeg handlet dette på dyrebutikken så hadde det nok blit over 1000,-.. hundedekkenet jeg har bestilt koster minst 800,- andre plasser, her var det grisebillig, så nå satser jeg på at kvaliteten er like bra som prisen og servicen :)
Produkter
1 x Foret hundedekken svart
  - Størrelse cm.: 40 cm
309,-
1 x Tennisleke med tau 17,-
1 x Tennisleke frosk grønn 39,-
1 x Hunde klikker 19,-
1 x Levergodbiter 750 g 49,-
1 x Margbein fylt med biff 49,-
2 x Tørket bein vakumpakket, skinke

48,-

1 hund, 2 hund, 3 hund....

Når folk spør meg om hva jeg vil bli, og om hva jeg har tenkt å studere så sliter jeg med hva jeg skal svare. Selvfølgelig vil jeg tjene masse penger og ha skikkelig suksess, men jeg vet ikke om det er så mye penger å tjene på det yrket jeg vil ha...

Har hatt tre store ønsker i livet:

1. Sitte inne i ulvegården på Langedrag.

2. Skaffe meg en SIberian Husky

3. Jobbe med hund

Nå har jeg jo vært på Langedrag, det var helt utrolig å få det ønsket oppfylt. Har jo hatt det ønsket siden jeg var lita jente.  Nå gjenstår 2 ting. Men er litt redd for at det siste ønsket blir litt vanskelig. Har utrolig lyst til å starte eget hundehotell/omplasseringstjeneste, men vet ikke om det er nok interesse for det her i område. Også er det jo kanskje greit å ha en person å starte sammen med? Også må man nok ha en del penger for å starte noe sånt. Og visst man skal tjene på det så må man ta litt stive priser, og det synes jeg er veldig dumt da mottoet bør være; Det beste for hunden.

"åhhh, må pusen ligge her også mamma...?"

 

Nå har jeg lyst å anskaffe en hund til, både for min og Dennis sin skyld. Syns det hadde vært utrolig bra for Dennis å ha en lekekammerat, og jeg kunne godt tenkt meg en hund til. Det er selvfølgelig både ulemper og fordeler med flere hunder. De er jo flokkdyr av natur. 2 hunder vil jeg si skal gå greit, men når du får 3 hunder så har du plutselig en flokk. Kan ikke si at jeg har så mye erfaring med å ha så mange hunder på en gang, og hva som er rett og galt der. Men jeg kan tenkte meg at det blir en del flere hunder i huset her etterhvert. Har alltid vært og kommer alltid til å være hundefrelst.

Og jada, jeg vet at når babyen kommer så blir livet mitt snudd på hodet og blablabla... Men til alle dere som sitter og har deres mening om dette med å ha hund og baby: IKKE uttal dere om ting dere ikke har peiling på! Jeg har ikke prøvd å vært mamma før, så jeg kan ikke forestille meg hvordan det blir. Men dere som har baby og ikke hund kan ikke uttale dere om at dette kommer ikke til å fungere! Det kommer alt ann på hvordan hunden er, og selvsagt hvordan babyen er. Har blitt kjent med mange i det siste som har begge deler, og som har forskjellige erfaringer selvsagt. Blir ting altfor vanskelig så er det bare en ting å gjøre, selvfølgelig blir det tøft og gi bort dyrene våre, men må man så må man. Men jeg har også erfaring med at vil man noe strekt nok, så får man det til! Det er bare snakk om å gjøre en ekstra innsats.

- Kristina

Ett ubeskrivelig møte!

Fant igjen gamle bilder på dataen og tenkte jeg skulle skrive litt kort om mitt møte med ulven på langedrag for en 1 års tid siden. Vi på langedrag var ett program jeg elsket å se når jeg var lita jente, og jeg har alltid hatt ett stort ønske om å dra dit å få møte ulven. Jeg har alltid hatt en stor forkjærlighet for hunder, og de stammer jo fra det nydelige dyret ulven. Og selv om hunden stammer fra ulven er dette 2 vidt forskjellige dyr på mange måter. Ulven har ett tydeligere kroppsspråk og er virkelig ett dyr. Hunden har blitt avlet frem for å hjelpe menneske på forskjellige måter. Brukshunder, vakthunder, selskapshunder....

Anyways... Vi var 6 stk som fikk være med inn i ulvegården, jeg tok ikke bilder der inne omtrent, jeg var mer opptatt av å filme. Skulle gjerne lagt ut videoen, men vet ikke hvordan... Vi gikk ett stykke inn i ulvegården og satte oss ned på noen benker som var laget til. Han som fulgte oss inn fortalte oss mye om ulven mens han satt og lokket på dem og kastet ut godbiter. Ulven er sky, så vi hadde ingen garanti for at de ville komme å være irundt oss. Men etterhvert kom det 2 nysgjerrige ulver løpende oppover mot oss, de stoppet ganske brått når de så at det var ukjente personer i gården demmers, men listet seg forsiktig nærmere. Den ene ulven stod under 1 m fra meg! Bare å sitte å se den inn i øynene mens den var så nærme var helt utrolig! Dette er virkelig ikke noen selskapshunder altså. Har hørt at det er flere plasser i norge du kan få klappe ulven også, men jeg synes det ødelegger litt selve dyret når du plutselig kan klappe å kose med det. Synes det er fantastisk av de på langedrag at de respekterer dyrene sine for det de er, og lar de være villdyr.

Angrer på at jeg ikke var flinkere på å ta bilde!! Men det var så mye å se, at jeg konsentrerte meg om å bare nyyyte dagen :)

Slenger med noen andre bilder fra langedrag som ble tatt også:


Mange fine dyr på langedrag allså! Likte gaupa veldig godt også, stilig å se at den kan hoppe stillestående flere meter opp i lufta !


Bildet er tatt av stemoren min som også var med inn, hun hadde med seg speilreflekskamera, så hun fikk litt bedre bilder enn meg :)

 

- Kristina

Funnet igjen gamle bilder!

Jeg må bli mye flinkere på å ta bilder, det er jo så morsomt å finne igjen å se på! Skal værtfall sette meg som mål å bli skikkelig mammapaparazzi når babyn kommer. Det blir sikkert satt stor pris på n¨r frøkna er større :) Her er noen bilder jeg fant igjen fra ett gammelt minnekort:

Den fantastiske bengalen Gizmo <3
En klassisk William på halloween :) søt pus?

Bra hanekam?

Kosee <3Juletrær er morsomme å klatre i! Også daske ned alle de kulene som henger på...

Elisabeth og Rex :)fjortizzaaar!


Her er dagens bilde av tjukka og Dennis :)

 

- Kristina

Søndagssjarm

Ja i dag er det søndag, fylleangsten og fyllesyken sin dag. Dagen der du ser folk traske rundt på mårrakvisten med ei halvfull flaske i ene handa og skoene i andre mens de prøver å finne veien hjem. The walk of shame. Må si at jeg savner den følelsen av og til. Du vet den følelsen der du våkner opp, ser deg irundt, og finner ut at du ikke har peiling på hvem sin soffa du har gnidd all sminka di utover, eller hvem i H******** som ligger på gulvet nedom deg. Og når du vakler deg opp på beina for å finne nærmeste spring å drikke en halvliter med vann ifra uten å vekke alle andre som ligger utover gulvet. Så må man på sko-veske-og jakkeleting. Til slutt så må du åpne ytterdøra forsiktig så du kommer deg ut før noen våkner og spør hvem du er.

Men på den andre siden så er jeg ganske fornøyd med å sitte opplagt i soffan å slappe av med tv, godteri og voffsen :) Og spesielt er jeg takknemlig for at jeg ikke sjekker bankkontoen og finner ut at jeg har brukt over 3000,- på en fyllekveld der jeg på liv og død skulle spandere drikke, skyss og hele pakka på ALLE de nye "vennene" mine i baren! Men igjen, må si jeg savner det litt av og til, og gleder meg til jeg kan ta meg en liten sånn kveld igjen.

Er egentlig ganske fornøyd med livet mitt nå, og gleder meg til mammarollen! Det er vel ikke noen dans på røde roser det heller, men det blir nok stas. Akkurat nå ligger jeg å Dennis på soffan og ser på Amish. Aldri i livet om jeg kunne levd på den måten, jeg er alt for avhengig av tvn og datan! Og ikke minst mobilen. Kunne kanskje levd sånn visst jeg hadde fått hatt en hel gård med hunder, og kun holdt på med det ;)


Slenger med ett bilde av meg når jeg var på langedrag ! Følte meg som hjemme der ja ;o)

 

-Kristina

Baking og fint vær :D

Vel, nå har jeg begynt å ta dette "snart-skal-bli-mamma-og-husmor-opplegget" særiøst. Jeg har nemlig begynt å ta min rolle på kjøkkenet på alvor og ringer til mamma i hytt og pine for å spør om hjelp (tror jeg flyttet hjemmefra litt for tidlig.....), tror hun har lyst å kaste mobilen sin i do når hun hører den ringer å ser at det er meg. Jeg har nemlig aldri vært noe geni på kjøkkenet. Jeg har brent vann i en kjele, hatt oversvømmelse på kjøkkenet når jeg skulle lage tomatsuppe osv... Med andre ord kan man trygt si at jeg hører ikke hjemme på kjøkkenet. Men nå må jeg skjerpe meg og lære meg den store kunsten å lage mat! Har laget 3 forskjellige ting allerede: Knallharde coockies, tørr eplekake uten epler og en middels bra sjokoladekake ! Syns litt synd på min kjære mann som må smake på alt, han kommer sikkert til å dø av matforgifting...  Men det ser ut til at det blir bedre og bedre ! Så la oss alle krysse fingrene for at jeg en dag lager knallgod mat.

Har nettopp gått en liten tur med Dennis, så nå skal jeg ta med han og de 2 kattene våres opp og dusje dem alle sammen. Og til slutt skal jeg ha meg en dusj selv. Behøver kanskje en kald dusj siden tlf min har klikka igjen og nekter å lade...

Dennis i farta!

- KristinaKristina, 19 år. Skriver generelt om hverdagen og mye om hund. Blir sikkert mye om svangerskapet nå som det pågår. Bloggdesignet er hentet her.

arkiv

 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • April 2011
 • Januar 2011
 • November 2010

 • kategorier

 • Anbefales
 • Bare syting
 • Blogg
 • Hund
 • Hverdagen
 • In loving memory of
 • Kattene
 • Litt fakta om meg
 • Musikk
 • Oss to <3
 • Serier
 • sminke, hår, mote
 • Småsaker
 • svangerskapet

 • lenker

 • Babyverden
 • blogg.no
 • Få din egen blogg!
 • Marlene sin blogg
 • Mia Beathe sin blogg

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: kristinasiin - september 2011


  her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

  arkiv

 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • April 2011
 • Januar 2011
 • November 2010

 • kategorier

 • Anbefales
 • Bare syting
 • Blogg
 • Hund
 • Hverdagen
 • In loving memory of
 • Kattene
 • Litt fakta om meg
 • Musikk
 • Oss to <3
 • Serier
 • sminke, hår, mote
 • Småsaker
 • svangerskapet

 • lenker

 • Babyverden
 • blogg.no
 • Få din egen blogg!
 • Marlene sin blogg
 • Mia Beathe sin blogg

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin