Våre kjære husdyrUt på tur, aldri sur ! :)
Blir sliten når han får springe fritt! Måtte ha pause <3

Her i huset deler vi på alt!

Hundeburet er nesten mer populært hos kattene...

Kongen på haugen!Lek å morro!

Tror nok ikke dyra våres skal klage på noe her i huset... De lever så og si på spahotell året rundt! Men det er også velfortjent når de gir oss så mye fint i hverdagen <3

- Kristina

31.aug.2011

Velkommen til facebook......Stedet der folk legger deg til som venn og går forbi deg på gata! Hvor forhold er perfekte og utroskap starter....Hvor løgnere tror de forteller sannheten....Fiender og de som ser på deg som konkurrenten, besøker profilen din mest, mens venner og familie blokkerer deg....Hvor du skriver hva du egentlig tenker -som alltid noen misforstår, hvor folk tror din status er om dem.....og hvor ♥ ♥ florerer og Ole Brumm framsnakkes.......Ha en super dag alle sammen!
Stemmer på en prikk det der! :)

Var ikke det jeg skulle skrive om sånn egentlig, men såg det på facebook nå nettopp og måtte bare ha det med. Så må jeg nesten få med at jeg har verdens mest fantastiske mann! Han står på og jobber døgnet rundt, er vel det man kaller redebygging. Blir værtfall utrolig fint her til babyen kommer! Mye enklere å komme seg ut av huset med vogn blir det nok, slipper ei bratt stentrapp nå :) Tenkte å ta litt bilder imorgen å legge ut.

Guttene mine <3 sofakos på kvelden :)

Har også vært en tur på besøk med pappa og rydda litt der. Mye å sortere var det værtfall! Hadde heldigvis god hjelp fra Elisabeth som var en del hyper. Men det passet bra siden jeg plutselig fikk noe av det sykeste akutt-hormon-latteranfall!! Det var helt sykt, jeg grein, hulka, lo og holdt på å tisse på meg op ptil flere ganger. Bra jeg har tatt masse knipeøvelser :p Vi fant også ei pakke med stjerneskudd som vi selvfølgelig måtte prøve å tenne på.


De gikk så fort bort....haha, Elisabeth var ikke heeeelt sikker på disse "flammene"....


fiin?

Har vært en produktiv dag vil jeg si, fått gjort mye, bare synd jeg ikke har fått gjort så mye hjemme... Men det kommer en dag i morgen ;)

- Kristina

 

Grrrhhhh

Skulle ønske det gikk ann å blokkere noen mennesker fra livet mitt. Men det går jo ikke, og spesielt ikke når det finnes facebook. Selv om man ikke er venn med personen så kan du se når den personen kommenterer på andres status som du er venn med. Og man kan gå inn på profilen deres og se når som helst. Egentlig er facebook helt på trynet når det kommer til slike ting, facebook blir da en konstant huskelapp på at personen finnes. Og når en ser bilde av personen så kommer minnnene som du egentlig har prøvd å legge fra deg.

Regner med at de som kjenner meg som leser dette sitter med facebook åpen nå og prøver å finne ut av hvilken person jeg snakker om, og jeg hadde sikkert gjort det samme visst det var omvendt. Men til alle dere som kjenner meg, dere har ikke sjangs i havet til å finne det ut selv. Og de som vet hva jeg snakker om er nok de eneste som trenger å vite hva jeg snakker om. Og ja det er kanskje teit å sitte her å skrive om noe som ingen andre kan forstå noe av. Men jeg trenger å få det ut, jeg trenger å skrive om det. Jeg skriver ikke om det for å fiske etter medlidenhet eller noe sånt, jeg skriver det for min egen skyld.

Og det merkelige med alt dette, er at denne perosnen som irriterer meg noe så sinnsykt og som gir meg skraper i disse minnene har jeg aldri møtt før. Har aldri snakket med vedkommende en gang. Og det som er enda merkeligere er at, visst jeg faktisk hadde møtt personen og snakket så hadde kanskje ting vært helt annerledes. Men vedkommende har ikke gøtts til å snakke med meg. Alt jeg vil ha fra personen er en forklaring på hvorfor. Men det må jeg nok bare innse at jeg aldri kommer til å få. Jepp, jeg henger meg lett opp i ting som jeg ikke får fikset. Men det er bare sånn jeg er, og det er noe jeg bare må leve med enten jeg vil eller ikke.

Kan tenke meg  at det er flere der ute som har samme problemet, eller noe lignende, og som vet hvor irriterende dette er.

 

- Kristina

Falsk alarm! I think...

Tror ikke jeg begynner å bli syk, men at jeg har så sår hals er litt skremmende. Morsomt å se på forrige innlegg at jeg klaga over at jeg måtte hele tiden.. Vel, nå er det 10 ganger værre :) Men skal sette pris på det isteden for å syte om det, er jo tross alt bare 9 månder av livet at man får gå å kjenne på alt Har lest om noen ikke har noe "symptomer" på at de er gravid, og da er usikre på om alt er som det skal være.

Sitter nå og ser på "ops, jeg er gravid!", herregud så sykt... Det går på tlc norge kl 22.30 på tirsdager. Handler om kvinner som ikke visste at de va gravid og plutselig er fødselen igang.

Sånn ellers har jeg ikke gjort så mye i dag, fikk besøk av Espen som fiksa lydkortet på pcn min (halleluja!), og så har jeg gått tur med Dennis. Stakk hodet innom mamma og fikk meg en kopp kaffe, så da fikk Dennis leke seg med lille pus Kiara.

Har også scannet inn litt bilder på pcn i dag:

Barnehagen der jeg gikk :)

Søskenbarnet mitt Adrian (ser ut som han har begynt tidlig :p) og lillesøster Elisabeth :)

Jeg og pusen :)

Var ikke jeg søt?

Elisabeth var rett og slett nusselig når hun var lita jente <3

Jannicke (søskenbarn), Elisabeth og meg, det var en gang <3

- Kristina

Here we go again

Nå holder jeg på å bli stupsyk sånn i tillegg til alt annet. Er skikkelig slapp i dag, tett i nesen og halsen er sår.... Kan ha noe med at jeg stod opp kl 7 i dag da, og at jeg var våken mesteparten av natta siden Dennis er kjempe flink å si fra om han ikke er enig i at han skal sove alene på stua. Vi hadde han på soverommet i bur om natten før, men når babyen kommer er det ikke plass til både hundebur og sprinkelseng på rommet. Dessuten er det viktig at han lærer seg til å være alene, og det får han ikke så mye av siden jeg går hjemme mesteparten av dagen...

Fant dette bilde på pcn, tror jeg var 15 uker på vei her.. Har ikke hatt så mye tid til å jobbe me "tanningen" min som dere ser, her er det all natural bleik :)

Fikk forresten ut myyyye av tankene mine igår, noe som trengtes tror jeg. Kjenner meg værtfall 10 kg lettere (psykisk ja, fysisk blir jeg jo bare større..), og det er skikkelig deilig. Rart hvordan småting kan bygge seg opp til å bli veldig stort over tid.

Krysser fingrer og tær for at jeg ikke blir syk nå, passer ganske dårlig å ligge med influensa nå.

- Kristina

Hverdagsmagi på godt og vondt

Det er helt utrolig hvordan ett menneske, ei meld, en samtale, ett øyeblikk kan forandre livet ditt. På en tlfsamtale igår så ble alt trist og grått, og det var på grunn av ett øyeblikk der katten skulle krysse veien.

Hverdagsmagi kan være så mye, og det skal så lite til for at det skjer. Synes det er helt utrolig hvor stor innvirkning en person kan ha på livet... Skal ikke gå noe dypere her, har bare noen trasige dager i vente. Men vet at ting kan bare bli bedre etterpå! En må synke lavt for å komme høyt opp igjen.

Ellers så har jeg det bare bra, lille jenta i magen min sparker livlig hele tiden, herlig følelse <3 Gleder meg sånn til å henne, julegaven min i år blir nok den beste noensinne :)


Slengte med ett bilde av Rex, som vi ikke har hentet enda, vet ikke om det blir heller lenger....

- Kristina

Sov godt lille venn

Igår var en utrolig trist dag, det var derfor det ikke ble noe blogging.

For ett og ett halvt års tid siden drev jeg og mamma og lette etter konfirmasjonsgave til lillesøsteren min. Vi visste at ønsket hennes om å få en katt av rasen bengal var sterk siden den er allergivennlig. Til slutt fikk jeg kontakt med ei dame fra Ålesund som drev eget oppdrett av disse fantastiske dyrene. Hun sa at hun hadde noen kattunger for salg til 12000 men den ene hannkatten kunne vi få til 8000,- siden han hadde en såkalt "knekk" på halen som gjor at han ikke kunne stilles ut eller brukesi avl. Etter noen telefoner frem og tilbake så var det avgjort, vi skulle hente hannkatten med knekk på halen, oppdretternavnet hans var Ingøys' This Is It.

Jeg var ikke med å hentet han, men lillesøsteren min var med siden det var hun som skulle få han. Tror nok det var ett av de lykkeligste øyeblikk i livet hennes å få hente den katten. De klarte ikke helt å finne ett passende navn å kalle han, men til slutt endte de på Gismo. Det ble sagt at fra oppdretteren at disse kattene kunne ikke, eller, skulle helst ikke værre ute uten oppsyn. Så det ble laget til løpestreng til katten da mamma og lillesøster fant ut at katten elsket å være ute! Etter ett helt år som innekatt kom han seg en dag ut uten bånd, og det ble stor leteaskjon på bygda etter denne leoparden. Vi visste jo ikke om han kom til å komme seg hjem igjen da han ikke var vandt til å være ute alene. Men det viste seg at denne katten elsket å være ute på livet, og kom hjem igjen når han selv hadde lyst slik som katter flest. Så da ble det til at han fikk komme å gå som han ville. Katten virket mye lykkeligere når han fikk dra på eventyr, så synes det var en riktig avgjørelse å la han få være ute når han ville.

Etter å ha fått lekt med kattene våres her i huset og kattene borte med mormoren min fant vi ut at det kanskje var på tide å skaffe Gismo en kompis i sitt eget hjem også. Det resulterte i at vi hentet lille Kiara som er en helt vanlig katt. Vi hentet hun når mamma var borte slik at det ble en overraskelse til hun kom hjem!

Kiara og Gismo gikk kjempe fint sammen, og jeg tror Gismo satt stor pris på en ekstra katt i hjemmet selv om hun kan bli litt innpåsliten ;o)

Men igår, den 21.08.11 ble Gismo påkjørt. Heldigvis var han som kjørte på han såpass at han faktisk lette etter hvem som eide denne flotte katten han hadde kjørt på slik at mamma fikk hentet han ned fra veien. Det er ikke mange folk som er såpass nå for tiden, så takk gud for at denne personen hadde ei samvittighet. Han hadde visst grått selv og spurte til og med om han skulle betale for katten! Men tror mamma var bare mest glad for at hun fikk beskjed, penger er ikke viktig, og det kan heller ikke erstatte katten. Jeg sprang selvfølgelig ned til mamma når jeg fikk høre hva som hadde skjedd. Tårene randt mens vi klappet på den nydelige katten. Han så ganske fredfull ut der han lå. Heldigvis hadde han ikke noe stygge merker eller noe... Vi satt å tenkte på hvor urettferdig det var at akkurat han skulle bli truffet av bilen... Lillesøstern min var på jentetur på ei hytte så vi visste ikke helt om vi skulle fortelle henne noe.. Men mamma fant vel til slutt ut at hun måtte ta den vanskelige tlf til henne.

Elisabeth (lillesøstern min), kom hjem så fort hun kunne og fikk være med å begrave katten, det ble lagt nedi ei lekemus, halsbåndet hans og ei rose. Jeg var ikke med på å begrave han, men veldig glad for at jeg fikk sagt hade til han. Men sitter i dag med den uvirkelighetsfølelsen, kan ikke fatte at han er borte.  Regner med at Kiara ikke har det lett heller, hun savner han nok mest av alle....

Her var han bare en liten kattunge... <3


Vokste opp og ble en majestetisk katt... <3

Du er høyt elsket og vil bli dypt savnet, blant både folk og dyr... Ingen katt har noensinne hatt mer personlighet, eller vært mer trofast mot sine eiere.. Livet ditt ble altfor kort, men ingen katt har levd bedre... Sov godt lille venn, du vil aldri bli glemt <3

- Kristina

Meg og magendagen + Dennis

I dag bestemte jeg meg for å ha en dag der jeg rett og slett bare koser meg med magen og slapper av. Ingen rydding, ingen vasking, ingen støvsuging. Hører fra så mange andre at de angrer på at de ikke koste seg mer med magen. Så jeg begynte med å ta meg ett laaangt bad, men mudmask i tryne og lavendelsåpe i badekaret. Utrolig deilig å bare slappe av med god musikk. Dennis var selvfølgelig med på badet da han har funnet ut at ledninger er fantastiske å bite på! Så han lå på badgulvet med noen bein og tyggeleker og hadde sin egen spadag ;o) Fant ut at når jeg var ferdig i badekaret og tappet ut en god del av vannet så kunne Dennis like gjerne få bruke resten av vannet å bade i. Noe som resulterte i at det ble oversvømmelse på badet siden han ikke er så vant til å bade enda. Men jo mer trening, jo bedre blir det i fremtiden. Dessuten er det viktig at Dennis får mest mulig trening og oppmerksomhet nå før babyen kommer. Har en følelse av at det ikke blir like mye tid til det da som det er nå. Men selvfølgelig skal han være en stor prioritering når babyen kommer.

Så min spadag inne på badet endte med at jeg måtte tørke opp alt vannet fra gulvet og tørke voffs. Men må si han lukter ganske godt nå. Han har også blitt så og si stueren! Eneste jeg sliter med nå er at han "skvetter" fra seg når folk hilser på han. Har prøvd å si at folk ikke må hilse på han med en gang og heller overse han, men det var det ikke mye hjelp i. Selv om de har vært her på besøk inne i huset en time uten å hilse på han så skvetter han når de først klapper han.... Og det har ikke noe å si at jeg nettopp har luftet han..... Men dyrlegen sa at det er nok noe han vokser av seg.

Var også på butikken en tur og kjøpte inn litt godt til meg selv. Og da ble det selvfølgelig kjøpt noe godt til voffsen og kattene også... Så nå ligger jeg, Dennis, Lurven og Figaro på soffan og er stappmett.... Ser litt gravid ut alle sammen.

Bolla pinnsvin, ser ikke føttene mine elnger en gang....


Trøttetryne! <3

- Kristina

Er det mulig?

Må bare fortelle at jeg pleier aldri å grine av å se triste filmer og sånn, selvfølgelig har det endret seg etter at jeg ble gravid og hormonene flyr fritt, men i dag... Satte meg ned for å se siste episode av the secret life of the american teenager nå nettopp (S03E26), og herregud hvor mye jeg grein, det er noe av det tristeste jeg noen gang har sett! Så nå må jeg jo selvfølgelig begynne å se sesong 4. Serien er utrolig langdryg til tider men av en eller annen grunn så må jeg bare fortsette å se- Kristina

Nytt design!

Fant designet hos http://designbynina.blogg.no/ :-) Tusen takk!

Har endelig begynt å skjønt litt av dette designgreia etter mye googling... Er ikke så smart som jeg ser ut som skjønner dere.

Var forresten en liten tur i byen med mamma i dag, fikk henta meg ei stelleveske (babybjørn), den så helt ny ut og jeg fikk den helt gratis! Fantastisk at det finnes slike mennesker som gir bort ting de ikke har bruk for i stede for å ta en masse penger for noe som faktisk er brukt! Er jo helt syke priser folk setter på bruktvognene sine for eksempel, bare for å tjene ei krone.... Men er vel noen som virkelig trenger de pengene også..Var også innom storsenteret en tur, der fikk Dennis bli med inn og velge seg ut ett bein på dyrebutikken. Det var skikelig stas. Ble ett bein med fiskesmak på, noe jeg aldri hadde kommet til å valgt. Sikkert derfor han aldri er særlig fornøyd med det jeg kommer hjem med... Fikk også ei leke med mamman min som han løper rundt i huset og fillerister... Skulle trodd den lille gummigreia var i live...Jada, jeg tar bilder av alt og ingenting.... Hadde ikke så mye annet å gjøre akkurat nå...Nå skal jeg slappe av med en kopp kakao og the secret life of the american teenager.

 

- Kristina

Onsdagskveld

Nå har jeg akkurat spist verdens beste pizza, nemlig pizza a la bam! Stappmett... Er ikke så mye mer å skrive, men tenkte å legge ut bildet av gardinene jeg hengte opp, og slenge med ett fantastisk bilde av meg selv... ;o)

               Ble det ikke fint? Er sommerfugler på gardinene :)
- Kristina

Fødeavdelingen

Sitter og ser på fødeavdelingen på tvnorge, finnes mye forskjellige folk her i verden og hvordan de takler at nytt liv kommer til verden. Jeg burde vel egentlig ikke sitte å se på det, siden det kan skremme meg og gjøre meg bekymret. Men jeg blir faktisk mindre bekymret av å se på det, jeg får liksom se at alle opplever fødsel forskjellig. Noen hyler og skriker mens andre tar det helt rolig, noen ser ut som om at de skal dø mens andre ser ikke ut som de har noen smerter.Har nettopp vært nede hos mamma på besøk. Fikk meg en kopp kaffi, sko og sommerfuglgardin som skal på babyrommet. Skal opp og henge de opp nå. Tenkte jeg skulle prøve å ta ett magebilde også, sånn som er kjekt å ha for min egen del også. Bloggen startet jeg jo mye for min egen del siden jeg ikke er noe flink til å skrive dagbok.

- Kristina

Ny header

Laget en testheader igår kveld, måtte prøve å finne ut hvor langt bilde måtte være slik at det ikke legger seg etter hverandre... Nei jeg er så absolutt ikke noe datageni, mye mindre vet jeg om bloggdesign, me nvisst noen har lyst å gi meg lynkurs, så tar jeg imot med åpne armer!

Kommer sikkert snart ny header med nyere bilde av meg, har overraskende lite bilder av meg selv, med andre ord ingen... Så i dag skal jeg prøve å få tatt nytt bilde slik at jeg kan få laget meg en skikkelig header og kanskje lete litt etter design og finne ut hvordan i h****** jeg skal få det inn på bloggen :)

q: Syns om headeren? Tenkte jeg må ha en litt høstlig en...

- Kristina

Vil ha*

Kjeder meg noe ekstremt i dag, så derfor tenkte jeg å herme litt etter min gode vennine Marlene (marlene92.blogg.no, ta turen innom henne!), og legge ut bilder av noen ting jeg har lyst på.. Sitter nemlig og ønskeshopper på nett endel for tiden... Så i dag fant jeg noen ting på superkul.no

Jakken så jo igrunn bare dødsdeilig ut å dra på seg nå når høstkulden kommer! Deilig å ha hals på den værtfall, så slipper man disse forbanna ullskjerfa som klør noe sinnsykt....

Fant også noe annet morsomt på superkul.no! Instant eye shadow. Nå blir det plutselig kjempe lett å sminke seg som resten av hollywoodstjernene, og det tar ikke mer enn 2 min!

Se hvordan det gjøres på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=8NOq-pX2riE&feature=related

 

- Kristina

Burlesque

Underneath the city lights
There is a world few know about
Where rules dont apply, no
And you cant keep a good girl down

 Lurte på om jeg skulle sette meg ned å se en film å kose meg nå i kveld, og fikk utrolig lyst til å se burlesque igjen. Elsker stilen, elsker musikken, elsker christina aguilera. Var utrolig mange som ikke likte denne filmen, men den er vel litt mer for de som driver med musikk selv, eller har den store kjærligheten fr sang og musikk. Gikk jo selv til sangpedagog, sang i kor, sang i band, gikk på jazzdans og hip hop osv... Så vil si at denne filmen var midt i blinken for meg, spesielt siden christina aguilera har vært ett forbildet siden jeg var lita. Tenk å bygge seg en slik karriere! Å få spille å synge sammen med selveste Cher! Hadde ikke sagt nei takk til en sånn sjangse. Men som sagt, elsker filmen, kan sikkert se den 100 ganger uten å bli lei.

Burlesque-stilen har faktisk blitt ganske populær, mange som holder kurs i dansestilen nå. Den er jo råsexy og dødstilig! Når jeg er ferdig med svangerskap og førsteåret med baby skal jeg så absolutt begynne! Værtfall prøve ;-)

Må vel prøve zumba også, skal visst være utrolig bra trening, og ting trengs vel å strammes inn igjen etter at en har fått baby :)

So get your ass up show me how you burlesque!

- Kristina

16.aug.2011

Var altfor lat igår til å sette meg ned å skrive noe som helst. Var egentlig ikke så mye å skrive om uansett, annet enn at jeg fikk meg ei splitter ny kenwood kjøkkenamskin med min bedre halvdel! Lurer på om det kanskje lå ett hint der også... Men jeg må si at disse husmortingene begynner jeg virkelig å få til! Dette er andre dagen huset har vært shina og middagen har stått klar på bordet til min kjære har kommet hjem! Og innimellom alt det der har jeg gått tur med hunden, vært på butikken, vaska klær, lagt sammen klær osv... Ingen av oss har fått matforgiftning enda, så vil si maten var meget vellykket!

Hurra for meg!

Ellers har lille pia i magen min begynt å gi masse bevegelser fra seg, sparker hardest om natta når jeg skal sove selvfølgelig :) Men det er kjempe koselig å kjenne liv i magen, helt utrolig spennende! Gleder meg til å dra på 3D ultralyden, men det er visst en stund til jeg kan gjøre enda, 5 uker sånn ca...Mine 2 fantastiske englebarn.. <3- Kristina

Søndag

Her en dag var jeg og mamma i byen på shopping, er så glad i mamman min! Vi kjøpte inn en god del babyutstyr, mye som var på salg. Vi kjøpte inn: 4 pk med "frottekluter" som det så fint heter (Var 5 stk inni hver pakke), babypledd, 3 laken (til vugge, sprinkelseng og vogn), sengetrekk (bambi), sengekant, pute, tisselaken og madrass til sprinkelsenga. Kjøpte en ganske dyr madrass... Til meg selv kjøpte jeg ei såkalt "mammabukse" siden jeg ikke klarer å bruke trange dongeribukser lenger. Har aldri hatt på meg ei dongeribukse som sitter så bra! Kjøpte også en genser.

Bilde er av mamman min og vennina hennes Tove :)Så i dag har vi skrudd opp sprinkelsenga på babyrommet og da måtte vi selvfølgelig prøve på laken osv. Så har tatt bilder av det og vogna som vi har kjøpt. Deilig å se at babyrommet begynner og ta form. Babyen skal selvfølgelig ikke sove der inne med det første, men å fikse babyrom er en fin måte vente på at babyen kommer.

Hvor søtt var ikke dette sengetrekket? Babyteppet som henger i enden av senga.

 

Dennis ble med på bilde, linselus <3
Vogna ser hvit ut med er creme leatherette. Den er så lett å trille! Elsker den.

Ellers i dag har jeg og mamma laget vaffler mens mannfolka var ute og jobebt rundt huset. Har vært en trykkende varme idag, håper varmen gir seg til vi skal legge oss, visst ikke blir det nok altfor varmt til å ligge i senga med den store dobbeltdyna. Dennis har vært utrolig tålmodig idag, vært trofast med på alt som har skjedd og vært ekstremt rolig. Noe som vises veldig godt nå til kvelden ;o)

 

-Kristina

Vaske vaske vaske

Har ikke gjort annet enn å vaske hus siden jeg stod opp idag, men nå er det skikkelig rent her! En skal jo liksom ikke drikke red bull når man er gravid, men av og til så trenger en virkelig de vingene ;o)

Nå har vi avslutta kvelden med biff, bearnesaus, fløtegratinerte poteter og grønnsaker. med andre ord en bedre middag. Gleder meg til å legge meg i rent sengetøy. Slenger med noen morsomme bilder som har blitt tatt i løpet av uka.Haha, søte figaro....

Harmoni i huset når det er tid for mat :)

Her ble magen med, litt vanskelig å "gjemme" den nå :)Disse to guttene her allså, ypper ikke den ene, så gjør den andre det.. Sjelden de kan ligge på gulvet sammen å sove..

Haha, Dennis ble lei av å få klørne til Figaro i fjeset, så han gjorde det ganske enkelt å satte seg på han...

Hehehe.....- Kristina

Oppdatering

Termin: 20.12.2011

Igjen til termin: 17 uker

Er nå i uke: 22

Kjønn: Jente
Navn: Ikke bestemt, kom gjerne med forslag :)
Vektøkning: 6 kg tilsammen
Vann i kroppen: Nei
Utålmodig: Nei, men lyst å få gjort unna ting, tror jeg har begynt med redebygging....
Hodet ned: Nei
Hodet festet: Nei
Strekkmerker: Nei takk gud
Aktivitet innenfra: Ja litt av og til, men kjennes ikke utenfra enda.
Babyens søvnmønster: Sover når jeg er våken, våkner når jeg skal sove
Barnerom: Begynner og ta form, tatt noen nye innkjøp
Utstyr: Har det aller viktigste nå (tror jeg)
Melk i brystene: Leker hele tiden, ømme pupper
Oppegående: Ja, men ting begynner å bli litt tungt
Plager: Konstante dobesøk og hodeverk
Humør: ekstremt varierende
Kynnere: Av og til
Sulten: Varierer litt
Dilla på: Red Bull......
Søvn: Dårlig, våkner av ingenting
Tungt: Litt, men regner med det er ingenting i forhold til det jeg har i vente
Høygravid: Nei
Om fødselen: Gruer meg litt men regner med at alt kommer til å gå veldig greit når den tid kommer.

Ingen bekymringer på forskudd!

 

- Kristina

Babyvogn i boks

Da var vogna henta! Svevde på rosa skyer hele veien hjem, er så utrolig fornøyd med den. Utrolig takknemlig for at jeg har en pappa som stiller opp og hjelper til når det trengs. Spesielt når NAV ikke greier å utbetale sykepengene mine... Men føler virkelig at jeg har gjort ett røverkjøp! Nå mangler det bare stelleveske og stellebord så har jeg det viktigste iorden. Kanskje noen mener det er tidlig å kjøpe inn ting osv, men heller tidlig enn å stresse på slutten. Tiden flyr jo så fort forbi, så før jeg vet ordet av det ligger jeg sikkert på sykehuset og føder.

Skulle gjerne lagt ut bilde både av vogna og den fantastiske frokosten jeg fikk på senga i dag, men mobilen min har klikka. Ikke noe nytt. Eller, det står at minnekortet er tomt og ingenting funker..

Har verdens beste forlovede som laget frokost til meg på senga i dag! Fikk til og med en banan på frokostbrettet der det stod jeg elsker deg. Og når jeg kom ned hadde han rydda kjøkkenet! Lurer på om han har fått i seg noen form for superpille eller noe. Er så takknemmelig for at jeg har en så fantastisk mann i livet mitt <3

- Kristina

Endelig!!

Har forresten endelig funnet meg barnevogn som skal hentes i morgen. Gleder med kjempe mye til å hente den. Det er en Emmaljunga Mondial Duo, 2008 modell... Koster ca 9000,- ny, jeg får den for 2000,- !

 Blir nok stas å trille rundt på denne her! Henta bilde fra google vell å merke, men vogna som jeg skal hente er i utrolig bra stand.

- Kristina

Slitsomme dager

Har virkelig ikke tid til datan lengere! Visst jeg ikke rydder eller vasker, så sitter jeg i tlf med nav, lege, kommunen eller jobben... Og så må Dennis luftes, mates osv, babyrommet skal fikses, klær skal vaskes/brettes og legges på plass... Med andre ord, heldig visst jeg får tid til å dusje... Men her er noen bilder:

Diverse innkjøp av klær :)

Søte rosa votter som mamman min kjøpte :)

Søte Dennis :)Skuffene på klesskapet jeg har malt.

Fant Figaro forann flatskjermen i senga..... Borskjemt sa du?

Bortskjemte katten vår...

Masse rosa babyklær som jeg har fått og arvet :)

Søte snoopyantrekket!

Denne blir nok en favoritt hos bestemor :)

Klesskapet ferdig malt :) Og alle nyvaska klærne inni :)


Nå skal en sliten Kristina kose seg med kakao og Pretty Little Liars på tvn! Har tent lys rundt om på stua, og voffsen ligger nedom lenestolen og sover. Tror vi er litt slitne alle sammen her i huset i dag...

 

- Kristina

Bruktvogn

Kan ikke få sagt nok hvor irriterende og håpløst det er å kjøpe bruktvogn. For det første varierer prisen på samme vogna, som ser like fin osv fra 4000,- og opp til 7000,-! Det er jo helt sinnsykt, hvordan kan jeg vite hva som er for mye å legge ut osv?? For 6000,- kan du jo få en splitter ny simo kombi til salgs liksom....

Blir sprø her.....

 

 

- Kristina

Hvordan skal dette gå?

Lurer litt på hvordan det nå skal bli når vi får Rex i huset igjen, både når det gjelder økonomi og husro... Men krysser fingrene for at alt går kjempe bra slik at jeg slipper å finne nytt hjem til han. Men visst det skulle bli slik at det ikke fungerer så håper jeg at det er noen aktive mennesker der ute som vil ha han. rex fortejner kun det beste, og han kommer nok alltid til å være "lille" babyn min <3 Får værtfall ha han her på bursdagen hans, tenk at han blir 2 år gammel! :) Skal bli spennende å se om han og Dennis går fint sammen også. Anyway, krysser fingrene for at alt ordner seg!

Får se hvilken dag vi henter Rex, kommer helt sikkert til å skrive innlegg om det :)

Rex <3Rex <3Figaro <3


Lurven <3Dennis <3Blir kanskje litt mange dyr å ha i hus? Kommer jo en baby og i desember... :)

- Kristina

Streetdance 3DLigger i senga med Streetdance 3D på flatskjermen. Herlig å ha fått opp tvn på soverommet også, spesielt nå når jeg er gravid og trenger å slappe av. Filmen er faktisk utrolig bra, mye bra musikk og dansing. Litt sånn hip-hop møter ballet opplegg. Får virkelig lyst å begynne å danse igjen når jeg ser den filmen. Men det blir det nok en stund til jeg kan gjøre igjen.

Fikk også spørsmål om jeg vil ha tilbake Rex i dag. Har ikke peiling på hva jeg skal gjøre, selvfølgelig vil jeg ha han tilbake! Men så vet jeg ikke om det passer inn å få han tilbake, det var jo en grunn til at jeg måtte gi han fra meg... Blir GAL av å tenke på det... Er ikke så enkelt å la være å tenke på den saken heller siden jeg ahr ett stort ønske om at det skal fungere å ha han i livet mitt. Får vel bare se hva som skjer. Det viktigste er værtfall at det som blir gjort er til det beste for Rex.

Rex er og har alltid vært flink med barn, her er bilde av han sammen med 2 av søskenbarna mine, Linn Iren og Adrian. Store voffsen <3

- KristinaAlt er bare tungt å fælt

Jeg regna jo selvfølgelig med at det kom til å bli tungt i graviditeten, men trodde det ble tungt sånn rundt 8 månde? Jeg er nå 21 uker på vei og har lagt på meg ca 6 kg på 20 uker. Og fy f'''' så tungt det er. Får jo melkesyre i ræva bare å av å reise meg opp av soffan.... I tillegg føles det ut som at alle klærne jeg har på meg er tunge, noe som gjør ting enda tyngre. Og det at jeg må holde på å reise meg opp hvert 5 min for å gå på do å tisse er ikke akkurat fantastisk.

Og jeg må bare si, det å bøye seg fremover eller ned for å hente noe er GRUSOMT. Og når hormonene koker og alt er tungt så er det helt grusomt å endelig ha satt seg ned, for så å finne ut at det forbanna håret driver å detter frem i trynet på deg. Og det vil da si at jeg må reise meg opp nok en gang, og så gå opp den tunge trappa å hente ei hårklemme som jeg kunne ha henta iste når jeg var på do å tissa!!

Dette ble ett av mine utrolige syteinnlegg, kommer helt sikkert flere av de ;-)

- Kristina

Facebookstatus?

Siden absolutt alle har facebook og oppdaterer dalgig der hva de driver med så er det ganske vanskelig å finne noe å prate om når du først møter folk. ALt har jo blitt sagt og diskutert på facebook. Så hva snakker folk om nå til dags når de møtes? De snakker om hva og hvem som oppdaterte hva den eller den dagen. "Såg du hva han kommenterte igår eller, herregud, tenk å skrive noe sånn på FACEBOOK".

Så hva er egentlig "greit" å legge ut om på facebook? Noen legger ut om hva katten deres spiste til middag, hva ungen deres har gjort på i dag, hva de har på seg, hvor sinnsykt de tryna da de skulle ned trappa... Altså alt mellom himmel og jord. Men det virker som om at uansett hva du skriver som status så er det noen som skal kritisere, men det er vel fordi at folk ikke har så mye annet å snakke om etter at fcebook kom?

Enda værre blir det vel visst alle her i verden begynner å blogge. Hva i alle dager skulle vi snakket om da?

"... and share with the people in your life." Kan med hånda på hjertet si at det er mange på vennelista mi som jeg ikke har snakket med på flere år, noen har jeg vel aldri snakket med en gang! Hvorfor legge til og godta venneforespørsler til folk som du kanskje aldri har møtt bare fordi at dere har felles venner? Det er vel status å ha mange "venner" på vennelista si, og folk vil vel at alle adnre skal tro at de har mange venner. Og det er vel helt normalt?- Kristina

Kjapp oppdatering

En kjapp oppdatering, holder på å male osv og da blir det ikke mye tid til data. Men har fått gjort ganske mye idag, fikk overraskelsesbesøk av 2 kompiser iste (Eivind og Espen), noe som var kjempe koslig og ble satt stor pris på! :) Nå sitter jeg i godstolen og kjenner på at lille pia mi sparker og er aktiv <3 Herlig følelse :) Også kjempe morsomt å fikse babyrom, er så mye rosa og koslig. Visst det nå skal ha seg sånn at lille jenta vår egentlig er en gutt, så må jeg vel bare ut å kjøpe blå maling å male over. Er jo ganske sjelden det skjer, men søskenbarnet mitt var jente helt til siste måned tanta mi var gravid, da fant de ut på ultralyd at "Oj, dette er visst en gutt det" :) Men har en ganske sterk følelse av at det er ei jente som lurer inni magen min <3

Dette er ikke bilde av babyrommet allså, bare litt av inspirasjonen min :)- Kristina

Hvilken vogn?

Hva slags vogn er det som er best å kjøpe? Lurest å kjøpe nye eller brukt? Har merke noe å si? Lurer på å kjøpe en Emmaljunga City Cross 2010 mod til 4500,- som er brukt, men usikker... Folk skirver så mye forskjellig priser osv at en blir ikke særlig klok på noe..

Har egentlig mest lyst på denne:

Emmaljunga Edge Duo CombiLiker den fordi at den ser fin ut, har jo ikke peiling på hvordan vogna er. Er den tung, lett å trille, lett å legge sammen, romslig, vanskelig å vaske?? Fatter ikke hvordan folk klarer å velge når det er så mye forskjellig der ute, og så stor prisforskjell...

- Kristina

Operasjon babyrom

Da starter operasjon babyrom, hadde egentlig veldig lyst å begynne å lage til rom ganske tidlig, men tenkte det kunne vente og nå er jeg plutselig halvveis ut i svangerskapet. Tida går altfor fort!

Har nå malt ett skap hvitt (skal brukes som klesskap), og driver nå å maler mønster på det. Masse rosa og lilla :) Blir blomster og sommerfugldekor.

Som dere ser er jeg godt igang, men regner med at jeg kommer til å male over med hvitt endel gansger før jeg blir fornøyd :pDennis var veldig nysgjerrig på den der malinga og klarte selvfølgelig å trakke oppi den rosa malingen... Så nå har han tasset rundt med en rosa labb, måtte jo selvfølgelig slenge han inn i dusjen når jeg var ferdig å rydde opp. Det var ikke populært, stakkars voffsen ble jo våt... Rosamalingen gikk heldigvis bort!

 

- KristinaKristina, 19 år. Skriver generelt om hverdagen og mye om hund. Blir sikkert mye om svangerskapet nå som det pågår. Bloggdesignet er hentet her.

arkiv

 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • April 2011
 • Januar 2011
 • November 2010

 • kategorier

 • Anbefales
 • Bare syting
 • Blogg
 • Hund
 • Hverdagen
 • In loving memory of
 • Kattene
 • Litt fakta om meg
 • Musikk
 • Oss to <3
 • Serier
 • sminke, hår, mote
 • Småsaker
 • svangerskapet

 • lenker

 • Babyverden
 • blogg.no
 • Få din egen blogg!
 • Marlene sin blogg
 • Mia Beathe sin blogg

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: kristinasiin - august 2011


  her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

  arkiv

 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • April 2011
 • Januar 2011
 • November 2010

 • kategorier

 • Anbefales
 • Bare syting
 • Blogg
 • Hund
 • Hverdagen
 • In loving memory of
 • Kattene
 • Litt fakta om meg
 • Musikk
 • Oss to <3
 • Serier
 • sminke, hår, mote
 • Småsaker
 • svangerskapet

 • lenker

 • Babyverden
 • blogg.no
 • Få din egen blogg!
 • Marlene sin blogg
 • Mia Beathe sin blogg

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin