Herlig dag

Herregud så deilig d var å få noen timer for seg selv i byen idag! 4 timer med frisør å litt shopping. Føler at humøret ble mye bedre. Syns d er så deilig å få litt tid for seg selv, viktig er d også når man går hjemme og skifter bleier hele dagen :p var jo såklart godt å komme hjem igjen til lillemor også, men jeg vet at hun koste seg hjemme med pappan sin <3 viktig at de også får litt alenetid sammen :)

Førjulsgave

Wiiii, fikk førjulsgave med min kjære idag! Rosa puseladd-tøffler som kan varmes i microen, og gjett om de varmer godt. Er i himmelen jeg nå. Ganske perfekt gave til ei som er konstant kald på beina vil jeg si. Tusen takk kjære, elsker deg <3

Dårlig blogging og julebakst

Nå er det ikke lenge igjen til lille frøkna skal komme. 6 dager til mens-terminen og 13 dager dager til UL-terminen.Er så dritlei av å være gravid nå at det skal bli godt med mye smerte. Har noen sinnsyke kynnere hver eneste dag så kanskje det er kroppen som begynner å forberede seg?

Har også blitt stupsyk. Tett i nesen, sår i halsen og ødelagt i kroppen. Alle ledd i hele kroppen verker og bihulene er helt tette. Blir sikkert fantastisk å føde med så masse energi til overs allså (ironi ja).

 

Idag har jeg og mamma bakt litt julekaker, tenkte at det kanskje var på tide. Har ordnet kakemenn, havreflarn og risboller. Så nå koser jeg meg med julebakst og julebrus. Min kjære mann laga pinnekjøtt til middag idag å, det var sinnsykt godt! Andre dagen på rad at jeg spiser julemat, jeg og mamma var nemlig en tur i ålesund igår. Der spiste vi julemiddag, shoppa og koste oss. Fikk litt av en avsluting på turen da viftereima på bilen holdt på å røyk! Kom oss hjem da heldigvis :-) Kunne skrevet mye om turen, blant annet om latteranfallet på ferga men ingen ville skjønt hva som var så morsomt med det så da lar jeg bare være, blir nok min og mammas interne spøk :-p

Beklager for dårlig blogging, men når man er syk så frister faktisk ikke dataen så veldig, er egentlig dritt lei hele dataen.. Men skal bli flinkere! :-)

 

- Kristina

Julegriser med laksesmak

Da har jeg prøvd å lage kaker til Dennis. Tror det ble veldig bra, voffsen slukte dem :-) eneste som ikke er så bra er at nå lukter det laks i hele huset.... Men anbefales å lage, raskt og enkelt.

Big Brother finale

Som jeg har skrevet før så er jeg håpløs når det kommer til realityprogrammer... Uansett hvor stupe dumt det er så må jeg se på. Gidder ikke skrive noe langt innlegg her nå siden jeg skal se finalen men håper Roberto eller Lena Charlotte vinner! Egentlig skulle Caroline vunnet hele greia, ble så forbanna når hun gikk ut.

Visst Tine eller Silje vinner blir jeg sur. Det er big brother dette her, ikke Dr. Phil!! Har jo omtrent ikke vært annet enn syting fra SIlje og Tine synes jeg har vært "dyp". Man ser ikke på BB for å se på dype lange samtaler.. Man ser på BB for å se folk drite seg ut og avsløre litt mer av seg selv enn det de burde og det er nok noe Roberto og Lena Charlotte har gjort! :-) Min mening.

 

- Kristina

Fra mobilen

Ja da har jeg lastet ned appen til blogg.no, er nok lettere å skrive på data enn mobil men... Alt må prøves :) fikk noen herlige sett med mormor idag som hun har strikka til lille frøkna i magen min<3 det hvite blir "reise-hjem" sett. Skoene var jo bare helt nydelige.

Besøk av Marlene og Tiko

Fikk kjempe koslig besøk av Marlene (missmarlene.femelle.no) og Tiko idag. Dennis var også kjempe fornøyd med besøket og var mektig fornærma når de dro hjem, ble skikkelig syting her da ;-) Er så kjekt å få sitte å sladre med noen som faktisk bryr seg om samtaleemne. Har jo ikke hatt så mange å prate med det siste halvåret når jeg har gått hjemme med svangerskapsplager, Bjørn Andre var vel fornøyd han også :-) Tenkte å legge ved noen bilder fra dagen siden Marlene "fiksa" speilreflekskameraet jeg har her. Var visst en knapp man skulle trykke på...Marlene the dogwhisperer ;-)
2 veldig blide hunder :-)Hihii, blinkskudd!"Måtte de dra sååååå fort da mamma?"

 

Må bare beundre disse 2 hundene sammen, kan bli litt voldsomme av og til, men de er veldig flink til å stanse leken selv og legge seg til ro uten at vi trenger å si noe. Og med tanke på at Tiko er i sine værste tenår og Dennis akkurat har bynt på unghundaldern så er de noen engler! :-) Ser også ut som at Tiko kunne vært pappan til Dennis <3

 

- Kristina

It's back

Da har vi endelig fått internett igjen! Har vært litt på internett med mobilen, men med en så liten skjerm som x10 mini har så var ikke det noen suksse. Har skjedd litt av vært i helga faktisk, men tenkte å lage eget innlegg om det.

Idag har jeg fått nye mobilen min i posten! HTC Desire S. Er kjempe fornøyd med den, deilig å ha litt større skjerm å se på. Har også rydda og pyntet litt til jul, så nå er det skikkelig koslig her. Gleder meg til å sette opp juletreet og pynte det, skal vel egentlig skje på lillejulaften men siden jeg har termin 20. desember så har jeg lov å gjøre dette lit før ;-)

Litt under 3 uker igjen til termin! På en måte så føles det ut som at jeg har gått gravid i flere år, men føles også ut som at det var igår jeg satt på badet med testen i hånda. Husker tårene trillet som bare det. Snakka med mamma i tlf mens jeg ventet på resultatet, så hun var vel på en måte med å fant det ut. Gruet meg faktisk mest til å fortelle det til Bjørn Andre, han har jo 2 barn fra før så jeg visste ikke helt hva han kom til å si eller ville at jeg skulle gjøre. Mamma var veldig støttende i tlf, heldig som har en så fantastisk mamma! :-)

Kommer vel litt innlegg fortløpende her....

 

 

- Kristina

Endelig!!

Nå kan jeg kjøre selv, akkurat dit jeg vil, når jeg vil! Noe så fantastisk! Med min musikk og min bil <3 Uka mi er ikke akkurat mer avslappende, men det er utrolig hvor mye lettere det er når jeg kan kjøre selv. Nå slipper jeg å mase hull i hodet på stakkars mamman min som har kjørt meg og hentet meg til så og si hver eneste kjøretime :-)

Etter oppkjøringa traska jeg og pappa litt rundt i byen og slo ihjel tid mens vi venta på lillesøster. Vi dro på cafe og spiste litt kake, gikk rundt å så på julepynt osv.. Endte opp med at pappa kjøpte ett juletre til meg :-D Sånn som er 210 cm høyt i plastikk så slipper man ekte juletrer som bare er rot. Jeg har alltid hatt plastikktre i familien min grunnet allergi og kommer til å fortsette med det. Litt stress å sette det opp og ta det ned osv men det har ikke noe å si. Skal vel shoppe litt mer julepynt sammen med mamma iløpet av uka. Mangler fremdeles sete til Dennis i bilen! Har bestilt men går visst litt treigt... Satser på at det kommer snart.Så nå kan lille jenta i magen min bare komme egentlig, vil jo helst ha pyntet huset først osv men nå er jeg værtfall ferdig med det viktigste, nemlig lappen!! <3 Så en stor takk til Sentrum Kjøreskole som fikk det hele til å skje. Fantastiske kjørelærere som virkelig vet hva service betyr. Anbefales å kjøre med dem :-) 

 

- Kristina

Mandag

Dagen idag har vært dødskjedelig. Oppturen var butikkturen med mamma. Men sånn ellers idag har jeg vært flink husmor og vaska klær, laga kake og middag til mannen min kom hjem fra jobb. Ellers så har dagen gått til å leke litt med Dennis og gått en liten tur. Tør ikke gå så langt nå som bekkenløsninga er tilbake, så blir vel noen rolige dager fremover. Burde vel starte opp igjen med hverdagslydighet og klikkertrening, har dessverre blitt litt nedprioritert i det siste... Imorgen er det ny kjøretime og mye å gjøre. Har forresten bestemt meg for å kjøpe htc desire s, funnet en til 2500,- så da blir det ny tlf. Det trengs også! Idag har jeg ikke kunne mottatt meld osv, irriterende...

Bilde av bilen min :-) En tanke nedfrosset der, kan ikke si det var morsomt å skrape bil.

 

 

- Kristina

Det gikk fort

Bestilte som sagt en hurtta fleecejakke til Dennis fra Sverige. Den ble bestilt 14.11 og kom allerede i postkassa mi idag! Herlig! Den passet perfekt, bildet kommer imorgen :-) Dennis likte den ikke heeelt, men er vel bare litt tilvending som skal til, er jo tross alt til hans eget beste når det er så iskaldt ute.

Dagen idag har vært en berg-o-dalbane... For det meste så har ting gått imot meg, men det kommer en dag imorgen, og med god hjelp fra mamman min så ble ikke dagen idag heeelt grusom. Nå skal jeg se hunder i arbeid, lage meg en kopp kakao og slappe av. Det skal bli deilig.

 

- Kristina

Voffsen er kommet i hus igjen

Hentet Dennis igår rundt 5 - halv 6 tida. Så ut som at han hadde storkosa seg, ville ikke inn i bilen engang, måte lokke han godteri! Men når han hadde kommet inn i buret i bilen sovnet han med engang. Når vi kom hjem spiste han, plaget kattene litt og sovnet på soffaen sammen med meg. Og herregud så deilig det var å kunne slappe av etter en lang dag å vite at Dennis hadde fått det han trengte av aktivitet. Visst dere vil lese om hvordan dennis har hatt det så kan dere gjøre det her:

www.meiliylva.blogg.no

 Ligger også mange fine bilder der. Utrolig lettelse å se at Dennis fint klarer ei natt på en fremmed plass og at han går fint sammen med små hunder også. Han er jo som regel kun sammen med større hunder. Har nok litt med personen som passet han også siden hun kan hund og vet hva det innebærer. Man kan jo bare ta seg en tur innom finn.no og se grunnlaget for at folk gir bort hundene sine, det er jo som regel fordi at de ikke helt visste hva det innebærte å ha hund.

 

Idag skal Dennis være litt alene igjen (ca 3 - 4 timer) siden jeg skal på siste kjøretimen min! Deilig! Som sagt så vil jeg ikke skrive opp oppkjøringsdatoen men kan vel si at det heldigvis ikke er lenge til. Gruer meg til sikkerhetssjekken, aner ikke hvorfor, men det er faktisk det enenste jeg gruer meg til. Burde vel igrunn nsette meg ned å lese litt om sikkerhetssjekken osv.

Akkurat stått ute å skrapa bilen min og prøvd å starte den siden det er minusgrader ute osv, men bilen starta med engang, null problem! <3 Men en ting er sikkert, visst bilen er nedfrosset så er det noe herk å stå å skrape den!! Herregud, unnskyld mamma for alle gangene du måtte ha stått ute å skrapa bil for å kjøre meg en plass <3

 

- Kristina


Nå kan jeg dra på glattkjøring

Imorgen skal jeg på en av de siste kjøretimene mine som er glattkjøring, men den varer sykt lenge! Fra 8 om morgenen til 2 ! Og jeg må jo ta buss herifra kl 7 om morgenen og 4 buss hjem igjen... Så da blir jeg borte i 9 - 10 timer noe som blir altfor lenge for Dennis. Hadde nok ikke klart å dratt ut av døra med god samvittighet i morgen. Men heldigvis så kom jeg på at dert bor ei som faktisk er flink med litt nervøse hunder i nærområde, og takk Gud så hadde hun tid til å passe Dennis i morgen på så kort varsel. Snakk om flaks.

Finnes jo selvfølgelig andre som kanskje kunne passet osv, men siden han er så nervøs av seg med "nye" mennesker så vil jeg ikke overlate han til hvem som helst. Skal han bli passet så skal det være av kjente personer som han er ofte sammen med, eller erfarne hundefolk som vet hva en nervøs hund vil si.Nå driver jeg og pakker sammen tinga til Dennis, er jo nesten som å pakke sammen ting til en baby, må huske mat, leker, godbiter, bein, bur osv.. Han merker nok at noe skal skje, kom akkurat med yndlingsbamsen og la den på fanget mitt. Tar det som ett tegn at den skal være med ;o)

Er nok jeg som kommer til å slite mest av oss to, å plutselig ikke ha hund i hus er helt rart, det er nesten litt fælt. Tror nok Dennis kommer til å ha det helt supert der han skal være, han kommer nok til å være så opptatt med ny hund at han ikke får tid til å tenke på meg engang. Så skal jeg jo hente han så fort jeg kan i morgen.Skal bli spennende å se om han og Ylva går godt sammen, men det tror jeg ikke er noe problem.

 

Noen skulle virkelig åpnet en hundebarnehage her i moldeområde! I ålesund var det jo 2 forskjellige å velge mellom, her sliter du visst du skal være lenge borte en dag. Dennis klarer seg fint alene i 6 timer, men 9 blir altfor mye for en 6 månder gammel hund. Jeg skal værtfall realisere drømmen en dag om å åpne noe sånt her. Tenk å kunne hente hunden sin hver dag etter jobb og bare kose når man kommer hjem. Hunden får jo masse aktivitet mens du er på jobb. Er ikke alle som orker å gå tur med hunden sin engang når de kommer hjem fra jobb (ja det er utrolig dumt, da burde man egentlig revurdere å ha hund...), så en hundebarnehage hadde vært topp. Da kan man komme hjem igjen med god samvittighet å vite at voffsen har storkost seg hele dagen :-)

 

 

- Kristina

Tonights gonna be a good night

Siden alle har brukt datoen 11.11.11 som overskrift på bloggene sine så da måtte jeg finne på noe annet. Men ikveld kommer bilen min! Bjørn Andre, snille snille herlige mannen min, er å henter bilen min nå sammen med en kompis. Så nå har jeg vært på butikken og handlet inn corona til min kjære som han skal få kose seg med når han kommer hjem. Velfortjent etter denne laange bilturen <3

Ellers så kan jeg vel si at jeg har vært på langkjøring idag, utrolig slitsomt med tanke på den lille blæra mi. Nå skal jeg kose meg med marsipan og smelta sjokolade., og selvfølgelig ei julebrus. Har til og med gått tur med Dennis idag, noe jeg er ganske stolt over med tanke på at jeg fikk 2 timer søvn i natt...

Nå skal jeg se big brother og kose meg med den livlige jenta i magen min <3 Skulle gjerne filma men virker som at hver gang jeg tar opp mobilen for å filme er det enten for dårlig lys eller så stopper hun helt til jeg legger fra meg mobilen. Men jeg skal nok få filma skikkelig en gang før hun kommer til verden ;o)

Bilde er henta fra google. Men utrolig kult bilde :-)

Var forresten på barselkurs her om dagen. Hadde ett håp om at det skulle være koslig og at jeg skulle få masse nyttig informasjon. Men kurset var dødskjedelig og jeg fikk ingenting ut av det. Viste noen gamle utdaterte videoer, blant annet av mødre som ammet på mange forskjellige plasser osv. Og unnskyld at jeg sier det, dette er jo bare min mening, men det ser rett og slett groteskt ut når en mor sitter og ammer sitt ett år gamle barn! Eller at plutselig bare slenger ut puppen midt ute blandt folk. Greit at mødre syns dette er ett flott syn osv, men det synes ikke alle andre! Går ann å forholde seg litt privat og ikke sitte midt i sentrum? Allså, må man så må man, men har man diverse plasser å sitte å amme på så kan man jo kanskje velge den minst synlige? Sånn med hensyn til andre... Har hørt at sykehuset jeg skal føde på maser noe sinnsykt om ammingen, og joda jeg har tenkt å amme, men visst de maser så kommer jeg til å klikke.

Tidsfordriv....

Siden jeg overhodet ikke får sove lenger så må jeg finne på andre ting. Nå har jeg skrubbet ren stekovnen, vaska/støvsugd kjøkken, støvsugd på stua og rydda, vaska bad (dusj, badekar, allså hele pakka) og nå har jeg skifta på senga og vaska soverommet! Har også vaska madrassen og buret til Dennis, han og fortjener en ren liggeplass :-) Nå lurer jeg på å ta med datan opp i senga å prøve å sove....

 

 

- Kristina

Snart ferdig!

Nå folkens er det faktisk bare 8 dager igjen så er jeg ferdig med alle kjøretimene mine!! Lykke!! Hadde egentlig oppkjøring den 12. Desember, men siden det ble dagen før mensterminen min så hjalp kjørelæreren meg med å få oppkjøring tidligere :-D Når skriver jeg ikke enda, men forhåpentligvis så består jeg. Får jo snart bilen min også!

 

Har holdt på å lest kjerringråd om hvordan man skal sette igang fødselen før tiden, er jo så møke lei av at alt er så tungt nå. Men tror ikke jeg skal håpe på at hun kommer så altfor mye tidligere, skal bli ferdig med lappen først! Bank i bordet.... Lille jenta mi skal få komme når hun vil, men håper jeg slipper å gå på overtid og at det ikke blir før jeg er ferdig med lappen.

Gleder meg til å få egen bil å kunne kjøre når jeg selv vil :-)

Må jo bare takke og prise sentrum kjøreskole som har vært så behjelpelig! De er virkelig helt fantastiske som har hjulpet meg med å få lappen før lille jenta mi kommer, dyktige kjørelærere og utrolig koslige kontordamer. Nå skal jeg ta med meg Dennis opp i senga å legge meg, skal på kjøretime i morgen. Gleder meg til min kjære kommer hjem, senga er så tom uten ! <3

 

 

- Kristina

Teite butikker

På grunn av alle de teite butikkene her i landet som begynner jula allerede i oktober så klør det i fingrene etter å pynte her hjemme. Syns huset blir så mye kosligere når julepynten er tatt frem. Men jeg syns det er litt vel tidlig å pynte til jul tidlig i november.

Får vel bare vente en liten måned til, i mellomtiden får jeg begynne å kjøpe julegaver, noe jeg ikke synes er gøy i det hele tatt. Morsomt å glede andre men å finne ut hva og til hvem osv er noe herk av og til :-P

                          

Men hva er penest å pynte med? Varme farger eller kalde farger? Blått og sølv eller rødt og gull?

 

 

- Kristina

Kroppen har daua

Idag kjenner jeg at kroppen ligger i koma igjen. Så idag skal soffaen slites ut med god samvittighet med tanke på lange turen jeg gikk igår, og alt jeg fikk gjort. Dennis var ikke helt enig i at vi skulle ligge på soffaen, men nå har han tatt 2setern for seg selv ;-) Har fått tak i sims 3 og sims 3 pets også, ser frem mot late dager.

Akkurat nå skal jeg se ferdig kampen mellom brann og aafk. Vet ikke hvem jeg skal heie på, hadde vært morsomt å fått gullet til møre og romsdal, men brann hjalp jo oss med å få gullet. Jaja, molde er seriemestere så har ikke så mye å si.- Kristina

Koooos

Dennis ligger som regel slik, og idag har han ligget på fanget hele dagen. Blir nok bedre plass til han når magen er borte, men det er skikkelig koslig å se at hunden liker å ligge rundt magen :-)

Min fantastiske mormor strikker masse ting til babyen for tiden! Kjempe koslig, også er hun jo så rask og flink. Her er ett par rosa tøffler jeg fikk igår, kjempe søte <3 Disse blir nok fin å ha på prinsessa :-)

 

 

- Kristina

En lang dag

Var på kjøretime fra kl 10 til kvart på 3 i dag. Forbikjøringa gikk kjempe fint, var jo egentlig ikke noe å grue seg til i det hele tatt. Hele magen ristet når jeg var ute å kjørte, lille jenta i magen min fikk nemlig hikke og den varte ei stund. FIkk mye skryt av kjørelærern i dag så nå er det ikke mye igjen! :-)

Fra kl 3 til 5 så var jeg og min bedre halvdel på omvisning på fødeavdelinga. FIkk også masse god informasjon, kan ikke si jeg gruer meg til fødselen. Gruer meg til alt annet rundt fødselen. Har jo sprøyteskrekk så det holder og fobi mot sykehus. Har også hørt at det er drittvondt å sy disse stingene som man må sy etterpå.. Dessuten finnes det ikke koselig på fødeavdelingen, synes det virker mer som ett psykisk senter eller noe sånt. Nesten slik at man får lyst til å ha hjemmefødsel spør du meg, men det tør jeg nok ikke. Håper jeg slipper kanyle, og at jeg klarer meg fint uten epidural! Men heldigvis virker det som at det er utrolig flinke og koslige folk som jobber på føden og det er nok noe av det viktigste. Fatter ikke at Norge ikke heller kan bruke pengene sine på å ordne skikkelige sykehus. Istede så gir vi en million hit og en dit. Kanskje fikse sykehus rundt om i landet i stede? Værtfall ordne enkeltrom med wc/dusj! På Molde sykehus er det bare firemanssrom, og visst du skal på do må du gå ut i gangen... Høres vel ut som en utakknemlig kjerring her, men herregud, du skal faktisk bo der noen dager og faktisk føde.

Nå skal jeg værtfall slappe av og kose meg med voffsen min som jeg ikke har sett siden 10 tida i dag! Tusen takk til snille mamma som passa han idag slik at han slapp å være hjemme alene i 9 timer :-) Han klarer det jo, men synes ikke at noen hund burde være så lenge alene. Dessuten så visste jeg at jeg kom til å være veldig sliten når jeg kom hjem i dag og da er det ikke rettferdig at hunden skal ligge å vente i 9 timer på ei som slenger seg rett ned på soffaen. Da er det bedre at han fikk tilbringe dagen med mamma som er kjempe flink med han! Dennis elsker å være hos henne så det er ikke noe problem. Var en blid og fornøyd hund jeg henta i 7 tida <3

Trøttetrynet <3

 

 

 

- Kristina

Bil?

Nå blir det mest sannsynlig bil til meg takket være verdens beste samboer, forlovede og kjæreste ♥♥ Og bilen har firhjulsstrekk! Herlig! Da kan jeg komme meg frem om vinteren. Den ser heller ikke så værst ut. Er jo ikke noe glansbilde, men jeg synes den er helt perfekt :-) Har jo  forhåpentligvis lappen om ikke så altfor lenge.

1994 Subaru Legacy 2,0 GL 4WD

 

 

- Kristina

Starten på ny uke

Idag er det mandag igjen gitt, tida flyyr. Har nå gått i samme nattbuksa i 2 dager og dratt meg på soffaen. Kroppen har rett og slett sagt takk og godnatt! Bekkenløsningen er ikke akkurat så god heller. Men, idag har jeg gått tur med Dennis! Han er så utrolig snill og rolig selv om han ikke får mye aktivitet at jeg får dårlig samvittighet langt oppi halsen, så tross bekkenløsningen så måtte jeg nesten gå en halvtimes tur. Turen gikk ned til mamma og opp igjen, med på turen ble Figaro den rare katten vår. Han ble med inn til mamma på besøk også.

Nå har vi kommet hjem fra tur, bekkenløsningen er 10 ganger værre, men hunden er fornøyd. Fått seg ett vombein nå, lukter helt fantastisk i hele huset. Men har værtfall fått gjort noe idag og det er ikke så aller værst.

Men tilbake til kroppen min. Jeg fatter ikke hva som har skjedd med den, plutselig har den bare dødd vekk. Legger jeg meg ned på soffaen så kommer jeg meg ikke opp igjen. Og vanligvis pleier en tur å hjelpe for å "booste" opp energien, men i dag så hjalp det ikke i det hele tatt. Jeg vil ha tilbake kroppen min! Men det får jeg vel ikke på en stund.. Bare håper den kvikner til litt igjen værtfall, irriterende å ligge på soffaen, finnes jo ingen gode liggestillinger.

Sånn ellers så er jeg irritert på nav, fikk snakke med ei dame i tlf idag som ikke hadde peiling på noen ting å ville ikke sette meg over til noen andre. Så får prøve igjen i morgen :-)


Dennis den dagen vi henta han og lillesøss <3 Se så liiiiiten han var! Kjenner man blir litt valpesyk...

 

 

- Kristina

Søndag

Igår ble det ikke noe særlig blogging, men fikk meg en finfin kjærestekveld med film og godteri! Herlig <3 Lagde også pannekaker av alle ting, røra mi ble helt teit, men middagen ble redda av min kjære mann som er litt flinkere på matlaging enn meg.

Sov ikke spesielt godt inatt, våknet 2 ganger av at jeg hylskreik, vil ikke engang skrive hva de handlet om, det var grusomt. I tillegg ble det så lå jeg ei god stund våken i senga  og hørte på snorkinga til min kjære mann som lå nede på soffaen! Utrolig til volum på han når han sover godt. Grunnen til at han lå igjen nede på soffaen er fordi at han sovna der, og jeg prøvde å vekke han, men han er så sint når han sover at jeg bare gikk å la meg :-P Og med tanke på volumet på snorkinga så var det egentlig litt greit. Men han kom opp i natt engang å la seg inntil meg <3

Nå driver min kjære og ser etter bil til meg. Vi hadde egentlig bestemt oss for en saab men jeg burde egentlig ha firhjulsdrift, og det var det ikke på denne. Tror jeg overlater bestemmelse av bil til min kjære mann siden det blir han som skal skru på den osv... Så lenge den ikke ser ut som en... ja.. blikkboks, så går det for det samme. Også må jeg jo selvfølgelig kunne kjøre den.

 

Planene for i dag er vel egentlig å få gjort litt i huset. Ser ikke ut her. Skulle egentlig ha gått en tur med Dennis men bekkenløsninga er ikke helt enig. Men han klarer seg nok fint med en liten luftetur på 10 min akkurat i dag. Får heller trene mer psykisk trening med han i dag, så blir han er fornøyd hund når vi legger oss senere ikveld. Han får jo leke litt med kattene også så han lider vel ingen nød.

Sløvedag er Søndag.. :-)

 

 

- Kristina

Må begynne å spare

Nå har jeg gått tur med Dennis, og snart må jeg dra til byen på kjøretime. Heldigvis ringte snille, supre mamman min og sa at hun kunne kjøre meg til og fra byen! :-D LYKKE! Slipper jeg bussen hjem igjen som er fyllt med 16 åringer som ikke helt har lagt fra seg vanene sine fra barneskolen.

Har også fått dusja og vaska litt klær. Men! Har ett lite dilemma... Hvordan i h******** skal jeg få den forbanna dobbeltdyna inn i vaskemaskina?! Det går jo ikke! Må sikkert håndvaske den delen av dyna som ble tissa på, flaks at det var i en kant.

Og så til neste dilemma. Jeg må jo ha en bil når jeg får lappen. Samboern min trenger jo bilen sin når han skal på jobb, og da må jeg nesten ha min egen, visst ikke er jo vitsen med å få lappen så fort som mulig borte. Men så må man jo ha penger for å kjøpe bil, og det å ta opp billån er uaktuelt, det er svindyrt. Så jeg lurer på å selge min pent brukte soffa, og muligens stasjonærpcn min med tungt hjerte... Den soffaen er helt fantastisk deilig, jeg elsker den. Og dataen er bare helt super. Den blir nok solgt med diverse utstyr, helt nytt trådløst tastatur og mus, kanskje HDMI kabel og en LANG "internettledning", har ikke installert trådløst nett på dataen enda. Men det er stor lagringsplass på den, og nettopp skiftet ut lydkort og skjermkort. Satser på å få litt for den og soffaen. Selvfølgelig ikke nok til en bil, men det er en begynnelse på å spare opp til bil.

 

- Kristina

Hmmm...

Buret til Dennis står på soverommet vårt for tiden, jeg synes det er best når ungene til samboern min er her. Og nå i det siste så har jeg byttet litt på å lukke igjen døra til buret siden Dennis ligger der uansett. Han pleier å få være med opp i senga å ligge der i 10 min før han selv hopper ned og legger seg i buret sitt. Noen dager lukker jeg buret slik at han ikke blir vandt til at det står åpent hele tiden.

Men i natt stod det da åpent. Og ca kl 1 i natt, allså ca 2 timer etter siste luftetur, så kom han opp i senga. Han kom opp i fjeset på meg og ville tydelig ha oppmerksomhet. Jeg overså han og ba han gå å legge seg. Lurte på om jeg kanskje skulle legge han inn i buret og lukke det siden han ikke hadde lagt seg til ro. Lenger rakk jeg ikke å tenke før jeg hørte at Dennis faktisk stod å TISSA i senga!!! Så i natt har jeg skrubbet dyne og skifta på senga. Gjorde ting i litt feil rekkefølge da jeg burde tatt hunden ut først. Jeg burde værtfall ikke lagt han i buret. Men i alt kaoset så er det ikke så lett å tenke. Måtte jo få av trekket på dyna fort som faan så tisset ikke skulle trekke så langt igjennom.

Har heller ikke sovet noe særlig inatt da min kjære samboer tok opp all plassen i senga og snorket i kor med hunden. Men jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor Dennis tissa i senga. Det må jo ha vært kun på trass? Siden han ikke fikk oppmerksomhet. Og siden vi stod opp i dag så har han vært skikkelig trasig. Jaget kattene rundt i huset, spist på ting han ikke skal spise på og løpt som en tulling rundt i huset. Grenser blir testet for å si det sånn. Er ikke lett å forholde seg rolig og bestemt, tett før jeg eksploderer. I tillegg har jeg skikkelig vondt i tåa. Figaro beit meg i tåa når jeg satt på do siden jeg ikke koste med han når han ba om det.

 

Og nå skal jeg liksom på kjøretime... Og ta den forbanna bussen som jeg hater. Lykke.

 

- Kristina

Drømmer

Herregud for noen syke drømmer jeg har for tida. Men har funnet ut at jeg drømmer i farger. I natt drømte jeg nok en gang at lille jenta mi kom alt for tidlig og at jeg var helt alene på sykehuset. Så våkna jeg og måtte tisse. Når jeg la meg ned igjen begynte jeg nok en gang å drømme om Rex! Jeg har ikke drømt om annet siden jeg ble gravid omtrent. Enten så drømmer jeg at Rex kommer løpende imot meg, og at han har gått helt fra Drammen og funnet veien hjem til meg. <'3 Visst drømmen ikke handler om Rex så handler den om at jeg må på sykehuset fordi at jenta vår kommer alt for tidlig og at jeg er helt alene og ikke får tak i noen. Det er skikkelig ekkelt å drømme dette om igjen og om igjen...

 

Drømmer du samme drømmen flere ganger?

 

 

- Kristina

Bilteorien i boks!

På første forsøk! Gratulerer til meg! :-D Var en lykkelig Kristina som gikk ut av trafikkstasjonen i dag. Fikk også bestilt oppkjøring i dag, men den datoen holdes hemmelig, selv om jeg sikkert kommer til å syte visst jeg ikke får bestått der... Men skal ikke ta bekymringene på forskudd!

Har også gjort litt innkjøp idag, som vanlig ikke noe til meg selv.

Til Dennis: Var sånn ta 4 betal for 2 på snacks til hund idag (buddy), så da kjøpte jeg 4 tyggebein, 4 tyggepinner og 4 tørkede pølser. Var også innom Tropehagen Zoo og kjøpte sele, noe han virkelig trenger! Mamma kjøpte også en refleksvest til han, noe som virkelig trengs nå i høstmørke.

Til prinsessa vår som snart kommer: Kjøpte ett rosa sengesett med spøkelser på (princess), ett par søte sokker og en bamserangle. Mamma kjøpte veggdekorasjon til babyrommet også, sommerfugler.

Til Rudi (minstegutten til min kjære): Sokker, undertøy, skikkelig hansker og votter, fleecesett (genser og bukse) og en tøff hettegenser. Min kjære, snille mamma betalte det meste :-)

Eneste som var til meg var en kaffe mocca og bilteorien såklart, begge ting betalt av min snille mamma <3 Er virkelig ikke billig å ta bilteorien, 555,- koster det! Hadde nok ikke hatt råd til å stryke...

 

Dennis hadde ikke ødelagt noe når jeg kom hjem og hadde heller ikke gjort fra seg inne. Når jeg dro i dagtidlig la han seg ned i vinduskarmen og bare så etter meg, ingen piping eller hyling! Herlig å se at treningen gir resultater. Han var hjemme fra kl 09.00 til 15.00, flinke voffsen.

 

- Kristina

Fin start på dagen

Satt og stressleste til teoriprøva igår som jeg liksom skulle ta i dag. Grur meg noe sykt til å ta teoriprøva siden jeg føler at jeg ikke mestrer den delen noe godt.Tanken på å stryke er helt jævlig. Jeg vet at det kommer alt ann på hva slags prøve jeg får osv, men det senker ikke akkurat stressnivået mitt. Visst jeg ikke består første gang så får jeg ikke kjørt opp før babyen kommer! Og det er jo det som er målet.

Fikk ikke sove i natt heller. Jeg var våken, men merket at kroppen sov (?).... Helt merkelig. Og i dagtidlig har jeg ikke hørt noen vekkerklokke, heller ikke fått med meg at samboeren min dro ut av døra, jeg som vansligvis våkner av den minste ting. Så jeg kom meg ikke på kjøretime i dag. Og dermed fikk jeg heller ikke tatt teorien i dag. Men dagen i dag skal værtfall brukes til å pugge!! Og ikke noe stresspugging. Det kommer jeg ikke langt med. Så får vi se når jeg kan ta teoriprøva...

Og bare sånn at dere vet det, det hjelper ikke å mase på meg om dette, jeg stresser nok som det er med å få til alt jeg skal før babyen kommer. Masing, kjefting og prøve å fortelle meg at "nå må jeg stå på", hjelper ikke meg i det hele tatt! Det gjør meg bare enda mer frustrert og irritert. Jeg har nok å tenke på.

Noe som var litt morsomt iste var at det faktisk snødde litt her! Jeg liker ikke vinteren noe særlig, men snø er alltid koselig å se :-) Nå skal jeg sette meg ned i puggemodus og blir vel sittende slik resten av kvelden. Neste innlegg blir nok ikke før imorgen, med mindre jeg trenger å syte mer ;-)

 

- Kristina

Min tirsdag

I dag har jeg vært hos legen på sånn kontrollgreier, alt var visst fint. Så hentet jeg hunde-og katteforet som jeg betalte igår. Både Dennis og pusene er megafornøyd med det nye foret! Nå spiser faktisk Figaro sitt eget for istede for å kaste seg over hundematen. Forståelig egentlig siden det foret du kjøper i butikken er noe dritt. Det er faktisk billigere å kjøpe store sekker på dyrebutikken, I tillegg gjør du dyret ditt mye mer fornøyd med kosten sin. Sekken med kattefor var 10 kg og kostet ca 630 kr. Hundeforet kostet litt mer men var 15 kg. Visst du begynner å regne på at du kjøper en sånn 2 kg sekk med kattemat på butikken til ca 100 kr så blir det nok dyrere.Det er ikke like mettende og heller ikke bra for katten, selv om det er en katt.

Nå ligger alle dyra som slakt inne på stua, mette og fornøyde :-) Jeg og min kjære ser på hjelp, han pusser opp, og senere må jeg vel krangle meg til å fe big brother. Ser ikke på det fordi at menneskene der er noen genier eller noe sånt, men fordi at det er underholdene å se hvor koko folk blir i hodet av å bo oppå hverandre så lenge.


Ser du på big brother? Og hva spiser hunden/katten din?

 

- Kristina

 

Kjedelig dag

I dag så har jeg vært på kjøretime igjen, begynner å bli flink, men var ikke så opplagt idag... Når jeg kom hjem så stod det til min lykke ett tårn med klær på stua som måtte legges sammen. Overdriver ikke når jeg sier tårn, det er nemlig alle klærne i hele huset omtrent som jeg har brukt de siste dagene på å vaske. Så måtte jeg støvsuge siden hunden hadde spist halve planta som står i gangen. Så nå er ryggen og bekkenet mitt ødelagt for dagen. Irriterende å være så lite utholdende, føler meg som ei 90 år gamle dame.Men nå er værtfall huset rent, hunden er nydusja og kattene har fått mat.- Kristina

2 gode vennerDennis og figaro er herlige sammen, selv om de også er ekstremt rampete sammen <3

 

- Kristina

Just one of those days...

Herregud for en crappy dag. Hele dagen begynte med at jeg forsov meg litt, rakk bussen men fikk såvidt lov å sitte på siden jeg ikke hadde kontanter men kort. Fikk kranglet meg til å sitte på. Så hadde jeg 2 dobble kjøretimer etter hverandre. De gikk kjempe bra! Høydepunket på hele dagen! Så videre gikk jeg opp på nav, vel, når jeg skriver nav så skjønner vel de fleste som har med nav å gjøre at dagen ble ikke bedre. Og jeg med alle hormonene mine knakk jo sammen på nav og begynte å gråte av alle ting. Og de spesielle folka som jobber på nav visste jo ikke hva de skulle gjøre, så da fikk jeg snakke med en sosialarbeider av alle ting. Hurra. Skal ikke utdype videre om hvor mye inntekt jeg har osv... Det e vel ikke sånn som man må skrive på nettet. Det jeg kan skrive da, er at det å ta lappen er dyrt, men man må nesten ha lappen når en bor så øde som jeg og skal ha baby.

Alt i alt så har ingenting gått min vei i dag. Alle jeg prater med virker bare sure og irriterte. Og de som liksom skal gi meg råd om ditt og datt gjør meg bare forvirra og frustrert. Føler at alle jeg har prata med i dag har kverulert, diskutert og vært vanskelige. Stemninga hjemme er ikke akkurat på topp heller. Men det er vel bare en slik dag i dag, der alt går galt og alle er sur.

Kjøretimene mine var nok det beste med hele dagen i dag. Der er det bare skryt å få av læreren og en hyggelig prat i bilen.

Dennis mistet sin første melketann i dag (ja det er hunden jeg snakker om). Han lå og tygde på den av alle ting.

Lurven ser værtfall ut til å nyte livet. En avlappet pus :-)

 

- Kristina

Kjøre kjøre kjøre

Åhh som jeg gleder meg til å få lappen! Da slipper jeg å ta buss! Det tar ca 20 - 25 min å kjøre herifra til byen, en bussbillett herifra til byen koster 85 kr. Skal det liksom ikke være billig å ta buss? Siden det er mer miljøvennlig? Er ikke akkurat så herlig å gå til å fra busslomma og vente på buss i dette dritværet heller.


Her er bilen jeg kjører ;-)

Men heldigvis så har jeg nå fått unna teorikurs (må få tatt teoriprøva iløpet av uka), og i tillegg hadde jeg to dobbeltimer i dag og skal ha det i morgen også, så nå begynner det å gå litt raskere. Grunnen til at jeg må få tatt teorien denne uka er fordi at jeg mest sannsynlig kommer til å stryke første gang.... Så da er det viktig å få unnagjort dette nå slik at jeg kan ta den igjen om ei lita stund. Har lært å lukeparkere i dag, hurra. Fikk det faktisk til også! Tok også forbikjøring, noe jeg faktisk har grudd meg til, men fant ut at det også gikk ganske greit :-) Bare for å reklamere litt her på bloggen da så anbefaler jeg alle som er litt nervøs for å ta billappen (og alle andre) om å kjøre med sentrum kjøreskole i Molde, dyktige kjørelærere der som verken stresser eller kjefter. De gir deg lyst til å lære å kjøre bil og er virkelig helt supre!

  

- Kristina

Besøk hos frisøren!

Tok ett kjapt bilde her med det fantastiske webcammet! Ble ganske fornøyd! :)

 

- Kristina

Første natt uten voffsen

Sitter å ser i taket og vet ikke helt hva jeg skal ta meg til med. Det er helt merkelig å ikke ha en liten voffs som tasser rundt på stua eller ligger nede ved beina dine! Mamma var her og hentet han, hun og søsteren min skal passe han til jeg kommer hjem i morgen. Men herregud så grusomt det var å lukke igjen bildøra å se han helt forvirra! Enda værre ble det når mamma starta bilen og kjørte bort med han. Så dette blir første natta uten Dennis siden jeg hentet han. Han sover jo i buret sitt om natta, men det blir nok rart alikavell. Er værtfall utrolig rart å sitte her nå. Lurer på å rett og slett bare gå å legge meg. Skal opp tidlig i mårra på teorikurs igjen så blir det en tur til frisøren etter det.

Skal faktisk ha tilbake min naturlige hårfarge! Kommer til å se helt grusom ut først.. Må jo først ta avfarging. Liker egentlig meg selv best med litt mørkere hår men nå er jeg dritlei av å farge ettervekst hele tiden, så nå blir jeg blondine igjen. Tviler på at jeg får tid til så mange frisørbesøk etter at babyen kommer så det er kanskje like så greit. Kan ikke fordra ettervekst, føler at håret mitt aldri ser bra ut når det synes.

Bilder kommer senere av diverse ting og tang, tar mange bilder med mobilen for tida men glemmer av å legge de over på dataen.

Haha, ekstremt bra bilde, måtte bare legge det ut! Er vel en som blir temmelig irritert på meg når han finner ut at jeg la det ut, men han kan bare ha det så godt siden jeg ikke får ta bilde av han ellers ;-) Verdens beste samboer og forlovede <3

 

 

- Kristina

Kjøretime

Holdt på å kresja i dag. Nei det var utrolig nok ikke min feil, det var en annen kjøreskolebil som svingte inn rett forann meg når han/hun hadde vikeplikt for meg! Flinke meg som observerte raskt og stoppet. Måtte stå opp kl 7 i dag, kan tenke dere hvor trøtt jeg var når jeg kom hjem fra kjøretime. Sovna på soffaen i halv 6 tida sammen med Dennis og ene katten. Der sov vi alle 3 til kl 8 om kvelden. Våkna av at min bedre halvdel kom inn døra og spurte om jeg hadde tenkt å våkne snart. Må nok stå opp i 7 - halv 8 tida i morgen å, da er det ny kjøretime. Må si det går bedre enn forventet!

Nå har jeg fyllt opp kongen til Dennis, den skal han få i morgen når han må være alene hjemme en stund. Han blir flinkere å flinkere på å være alene, men stresser en del enda. Men han stresser ganske mye visst jeg ikke er hos han. Blir god trening for han på søndag når han skal være hos mamma mens vi er i barndåp. Nå skal vi se ferdig big brother så er det natta.

God natt alle sammen! ♥

- Kristina

Sykdom og skrivesperre...

Da ligger jeg og min kjære på soffan under teppet og ser p åtv sammen. Høres koslig ut, ikke sant? Vel kan ikke si det er noe koslig når begge ligger og syter om hvem som har det værst mens vi knasprer smertestillende og pencelin. Jeg knasprer da paracet, noe jeg har fått lov av doktorn min å gjør (!!!!), vet at det er mange gravide der ute som har forskjellige meninger om ditt og datt..... Men jeg synes at så lenge det ikke skader babyen, og gjør slik at mor har det bedre, noe som da igjen gjør at babyen har det bedre så er det greit. Har også ordnet ei skål på bordet med forskjellige halsdrops. Vannkokeren går i ett sett gjennom hele dagen da kakao og te er populært.

Jeg har også skrivesperre, noe som gjør at det ikke blir mye blogging. Nå skriver ikke jeg for å bli noe "bloggkjendis" eller for å ha mange lesere osv (setter jo selvfølgelig pris på de som gidder å sitte å lese bloggen min, det er jo kjempe koslig!), men det er ikke det som er poenget med bloggen. Poenget med bloggen er jo for å bevare dagene nå i svangerskapet, og det er sikkert gøy å lese senere i livet.

Svangerskapet går helt greit. Mye liv fra jenta i magen min og det er herlig! Bortsett fra når hun legger seg slik at hun presser på blæra, da blir det mange dobesøk noe som ikke er populært siden doen er i andre etasje. Trapper + meg er ikke helt det store om dagen da jeg har bekkenløsning og isjiasnerven ligger i klem.... Det er derfor jeg tar paracet slik at jeg skal klare å være litt aktiv om dagen.

Dennis har det kjempe bra. Medesinen har gjort underverker så tror ikke vi må inn å oppere med det første. Om dagene så får han ikke noe tur dessverre, men det blir veid opp med aktiv lek inne (selv om det egentlig ikke er lov å leke inne) og psykiske utfordringer. Har vært 2 dager uten noen tur nå, så skal prøve å gå en liten tur i morgen visst foten min vil henge med. Han virker veldig blid og fornøyd, men ser også at han får ikke brent ut nok energi om dagen. Om kveldene så har han ei lita stund der han løper rundt i huset og flyger på kattene osv.... Noen som ikke er lov! Vet at det er min feil at han holder på slik, men er ikke så mye jeg får gjort med det akkurat nå.

Har ikke noe bilde å legge ut, så da ble det ett bilde av tatoveringa mi som jeg tok ifjor på denne tiden tror jeg... værtfall veldig fornøyd med den :-)

- Kristina

Tirsdag 8. juli 2008

Da tenkte jeg at jeg skulle prøve å blogge litt. Litt ny på d, men d kommer seg vel :)

Såå, kan vel begynne med å fortelle litt om hva jeg har gjort for noe rart i dag. Blei vekt av pappa kl 07.00. Og jeg som da er meeeget sur visst jeg må stå tidlig opp, var ikke i d beste humøret da vi dro ut gjennom døren. Jeg skulle nemlig på kjøretime. Holder på å kjøre opp på 125", noe som er driiit kjedelig, men vil veldig gjerne ha lappen.
Etter timen dro jeg å traff Marlene (Jepp, my soulmate), hun skulle også ha kjøretime denne dagen.
Så gikk vi jo rundt ei stund å traska i byen, snuste litt i butikkvinduene å sånn. Og etter ei stund gikk vi inn på gullkroken og tok flere hull i ørene. D svei !

Senere dro marlene på kjøretime, så da ble jeg alene 1 og en halv time før hun kom tilbake. Så shoppa vi litt, traff en merksondig fyr som prata i ett sett og så rart på meg. jaja :P

Og nå så sitter jeg her, gruer meg til å stå opp i mårra tidlig og prøver å laste en litt nyere messenger på ei gammel maskin, noe som da tar... ehmm... evigheter. Men men, benytter sjangsen til å hoppe i dusjen og skru på anlegget :D
Så får dere ha god natt folkens om jeg ikke skriver noe mer før jeg legger meg =)

____________________________________________________________________________


Hahahahaha... Jeg måtte le litt når jeg så dette... Det lå uheldigvis bare ett innlegg på denne gamle bloggen. Kommer nok alltid til å huske denne dagen der veldig godt, men veldig morsomt å lese noe som er så gammelt. Skal værtfall være flink å fortsette å skrive blogg nå, jeg ler vel like høyt når jeg leser denne bloggen om noen år ;-) hihii

 

- Kristina

Hyttetur på Oppdal dag2

Da har vi kommet oss på hyttetur i helga. Skal prøve å slappe mest mulig av, og ta det heeelt med ro. Dennis må jo selvfølgelig få seg en liten tur, men vet ikke hvor langt bekkenet mitt er villig til å gå... Men det virker som at voffsen er fornøyd uansett, har nemlig fyllt kongen med tørrforbiter, peanøttsmør, vombiter, leverpostei og en hundekjeks. Nå ligger han nedom soffaen og drømmer, labbene er i full bevegelse og det kommer småe bjeff i ny og ne :-) Er forresten på hyttetur sammen med svigers, min kjære og guttene hans. De dro på butikken for å handle, så nå er det stille og rolig her.  Vet at når man er på hyttetur så burde man være aktive osv, men jeg har mest lyst å slappe av på soffan med en kopp kakao og tv. Uheldigvis består tvn her av 5 kanaler: Nrk, Nrk3, en ungarsk kanal, en snøete kanal og tv2! Så kan ikke si at det er vanskelig å velge.

Bare sånn for å ha sagt det så tok jeg faktisk med strikkesaker for å gjøre noe annet enn å se tv, men selvfølgelig gikk jeg tom for garn. Hadde også tatt med meg ei bok i farta som jeg fant ut at jeg har lest før. Så nå sitter jeg og skriver ett ganske kjedelig blogginnlegg som sikkert er ekstremt uinterresangt å lese mens det står på en ekstremt kjedelig film på tv2. Har også tatt meg en kopp te som smaker papp. Har nemlig verken sukker eller kakao her Så nå krysser jeg fingrene for at gubben husker å handle alt på butikken :-)

Nå skal jeg legge fra meg dataen og prøve å spise litt mat igjen, er jo sulten konstant!

Er også masse sauer utafor her. Dennis synes visst at de er litt spennende, men er ikke heelt sikker på dem enda.

 

- Kristina

Gratulerer med dagen!

Gratulerer så mye med 40-årsdagen pappa!

I dag ble det middag på milano sammen med pappa og Elisabeth. Nå er jeg mett og vel hjemme igjen. Men det var kjempe koslig å spise middag ute på resturang, er ikke så ofte vi gjør det :-) Når jeg kom hjem var det både nyttårsaften og julaften på en gang når Dennis kom for å hilse på mamman sin som var borte i hele 2 timer!! Men tenk så flott det er å bli møtt slik hver gang du går inn døra hjemme da <3

 

- Kristina

Drittdag!

Jeg hater denne dagen, skulle helst ha sovet gjennom hele driten. Jeg har skreket sia jeg stod opp og helt til nå. Når jeg først stod opp skjønte jeg ikke hvorfor jeg var så deppa og tårene trilla, så med andre ord, hormoner. Hurra. Så fikk jeg mail om at nå var Rex solgt til en familie i Drammen. KRISE! Ting ble selvfølgelig 10 ganger værre, faktisk 8 timer til fu*****s Drammen så sjangsene mine for å se han igjen er små. Og når man er lei seg i en gravid tilstand så blir ting 10 ganger værre da barnet kjenner hvordan du har det. Følelsen kan ikke beskrives, men den er helt jævlig. Jeg knakk sammen på kjøkkenet og hylgren. Klarte endelig å stoppe etter 10 min. Fikk tørka nesen og reist meg opp. Så kommer Dennis løpende med det jeg kaller sovesveisen hans. Da er barten helt nedtrykt, og det går ikke ann å la være å le når du ser dette synet. Dennis er nok så og si den eneste som har klart å få meg i bedre humør i dag. Har prøvd for harde livetå ikke la ting gå utover han, men det er litt vanskelig. Så har passet på å kose masse med han i dag.

Nå håper jeg på at dagen i morgen blir bedre. Pappa har 40 årsdag så da skal jeg, han og søstra mi ut å spise middag.

Dere må ikke misforstå. Jeg er nemlig kjempe glad for at den nydelige huskyen min har fått seg ett utrolig bra hjem på en gård. Han kommer sikkert til å ha det kjempe fint! Men han var og kommer alltid til å være "babyn" min. Så det svir når jeg tenker på at jeg aldri mer skal få ha gleden av å ha han i livet mitt. Elsket virkelig den hunden mer enn livet selv.

Dennis ligger nå ved sida av meg i soffan og ser på at fingrene mine dundrer over tastaturet. Har klipt og børstet han i dag. Har også vært på besøk med mamma og grått mine krokodilletårer. Har hatt ett stort sytebehov i dag og da er mamma god å ha ;-) Tusen takk mamman min <3 Hun har også vært en engel å strikka genser til Dennis! Jeg har aldri vært noe for å kle på hunden, men Dennis har ikke underpels så nå når kulden biter seg fast så må jeg faktisk kle på han for at han skal ha det bra. Og da kan man vel gjøre det med stil? :-) Jeg hadde aldri i verden kommet til å hatt på Dennis klær visst jeg hadde sett at han ikke trivdes med det, men det så ikke ut til å bry han. Så mest ut som han koste seg! I tillegg var han jo kjempe fin!

Her ligger han på bordet, må bruke bordet når jeg børster og klipper, trenger høyden på det slik at jeg ikke får vondt i ryggen. Var han ikke fiiiin? Jeg så for meg at han kom til å vingle når han gikk osv, men tror ikke han merket noe særlig av gensern annet enn at det ble litt varmere :-) Den kommer nok til å bli brukt masse i vinter !

 

- Kristina

Gruer meg...

Gruer meg noe ekstremt til i morgen. Da skal jeg nemlig begynne på kjøretimer igjen. Dere lurer kanskje på hvorfor? jo fordi:

a) Jeg har kun hatt dårlige opplevelser med kjøretimer og kjørelærere. b) Jeg får helt panikk når jeg ikke klarer å følge med på alt. c) Jeg sliter ordentlig med å forstå trafikken....

Selvfølgelig måtte det være kjøring som ikke faller lett inn hos meg. Algebra? brøk? hundepsykologi? Null problem! Kjøre bil? Kriiiiiise.


Krysser fingrene for at dobbelttimen i morgen ikke blir grusom, huff, hva er det jeg har begidd meg ut på ??? Men det kommer ei lita frøken i desember, å da er det nok best om mamman hennes har førerkorte :-) Får bruke d som motivasjon! Wish me luck..

- Kristina

Mandag igjen

Da har vi begynt på ny uke, og nå begynner vinterkulda å melde seg om kvelden! Jeg går tur både morgen og kveld. På dagtid kan jeg gå ut i genser, men på kvelden er det på med boblejakke, lue og votter. Dennis har jo ikke noe særlig tykk pels stakkars så nå har jeg satt i gang mamma til å strikke genser til han. Prøver å kle på han minst mulig men må man, så må man. Han er forresten mye bedre etter at han begynte på medesinen! Herlig! Merker stor forskjell. Han har hatt noen få uhell inne, og han tisser fremdeles i senga si dessverre, men det er ingenting i forhold til hvordan det var. Ser også på han at han har mindre smerter. Medesinen er det ikke problem å ta, den går ned på høykant :-)

Har også bestilt ei boblejakke og en hettegenser til Dennis:


159,-


229,-

Dette er bestilt fra www.nettdyret.no

Det lukter vinter

Nyyyydelig vær har vi hatt idag! Bare synd at det er så kaldt ute, det er jo skikkelig bitende kulde. Og man kan si at det lukter vinter. Men jeg har satt meg ett mål, og det at jeg skal gå i minst 30 min hver dag frem til babyen kommer. Trening er viktig, og spesielt når du er gravid slik at det ikke skal bli så tungt på slutten. Dessuten så må Dennis ha seg en tur hver dag for å trives. Så i dag gikk vi tur ned til mamma på kaffeslaberas! Der var også tante Anita og ei vennine av mamma som jeg ikke har sett på år og dag, Randi. Utrolig kjekt å sitte å "slarve" litt om alt og ingenting. Ellers så har det ikke skjedd så mye annet...

Slenger med ett bilde av Figaro og Dennis som leker seg ute i høstværet :-)

- Kristina

Jeg er fantastisk

Helt sant faktisk! Om dagene er jeg kanskje ikke på jobb, men jeg gjør en stor nok jobb hjemme. Jeg er nemlig vaskehjelp, kokk, hundepasser, driver "kiosk", driver "hotell" og samtidig så skal jeg passe på meg selv (magen). Dagen min starter med rydding og ender med rydding. Jeg skal passe på å alltid ha rene, sammenlagte klær i klesskapet til både meg selv og mannen, rene håndduker i skapet og rent sengetøy. Det skal lukte godt i huset, og alle skal være fornøyde. De firbente her i huset er overbevist om at jeg driver hotell, de skal ha servert mat og en privat døråpner (som da er meg) til alle døgnets tider. Dyresengene/teppene må vaskes daglig da hunden har en feil i blæren som gjør at han "leker" om natten. Så her går vaskemaskinen døgnet rundt.

Ikke nok med at jeg skal lage middag, jeg skal også selvfølgelig rydde opp etter middagen og vaske på kjøkkenet. Jeg kan bare glemme å sette meg å slappe av lenge om gangen, men samtidig så må jeg gjøre det av og til slik at lille jenta i magen min har det bra.

Om dagene så er nemlig mannen min ute og jobber rundt huset når han ikke er på jobb. Da blir jeg løpende frem og tilbake, og opp og ned med kaffe osv.

Men! Alt dette hører med i hverdagen. Hunden skal dresseres og luftes, kattene skal pleies, huset må vaskes og klærne må vaskes. Jeg skriver ikke dette for å syte, jeg har valgt det selv og det kalles faktisk å leve. Det er kanskje litt tidlig å løpe rundt som 19åring og leke husmor, men sånn er det bare. Jeg skal jo bli mamma :-) Men jeg vil at dere som tenker, "skjønner ikke hva hun klager etter, hun går jo hjemme og drar seg hele dagen", at dere skal tenke dere om en gang til! Det er faktisk mye lettere å gå på jobb og komme hjem igjen. Selvfølgelig er det ikke bare slit og ork å gå hjemme, men dagene blir ganske lange. Det so mer fint er jo at Dennis får all den oppmerksomheten han trenger, spesielt nå når han er syk :-)

Q: Hvordan opplever du som er uten arbeid å gå hjemme hele dagen?

- KristinaKristina, 19 år. Skriver generelt om hverdagen og mye om hund. Blir sikkert mye om svangerskapet nå som det pågår. Bloggdesignet er hentet her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • April 2011
 • Januar 2011
 • November 2010

 • kategorier

 • Anbefales
 • Bare syting
 • Bilder
 • Blogg
 • Hund
 • Hverdagen
 • In loving memory of
 • Kattene
 • Litt fakta om meg
 • Mat og baking
 • Musikk
 • Oss to <3
 • Serier
 • sminke, hår, mote
 • Småsaker
 • svangerskapet

 • lenker

 • Babyverden
 • blogg.no
 • Få din egen blogg!
 • Marlene sin blogg
 • Mia Beathe sin blogg

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: kristinasiin - Hverdagen

  Herlig dag

  Herregud så deilig d var å få noen timer for seg selv i byen idag! 4 timer med frisør å litt shopping. Føler at humøret ble mye bedre. Syns d er så deilig å få litt tid for seg selv, viktig er d også når man går hjemme og skifter bleier hele dagen :p var jo såklart godt å komme hjem igjen til lillemor også, men jeg vet at hun koste seg hjemme med pappan sin <3 viktig at de også får litt alenetid sammen :)


    1 kommentarer på "Herlig dag"

  Postet av: Marlene
  Legg ut bilde da!:-D kommer å besøker deg neste gang jeg er her tror jeg, syns jeg så du skrev du har blitt syk igjen? Kan dessverre ikke ta sjansen på å bli smitta før tirsdagen skjønner du, begynner nemlig med sprøytene på sykehuset da :-)
  14.jan.2012, 23:44
  URL: http://www.missmarlene.femelle.no

  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:

  bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
  Designet er laget av CAROLINE MARIA


  her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

  arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • April 2011
 • Januar 2011
 • November 2010

 • kategorier

 • Anbefales
 • Bare syting
 • Bilder
 • Blogg
 • Hund
 • Hverdagen
 • In loving memory of
 • Kattene
 • Litt fakta om meg
 • Mat og baking
 • Musikk
 • Oss to <3
 • Serier
 • sminke, hår, mote
 • Småsaker
 • svangerskapet

 • lenker

 • Babyverden
 • blogg.no
 • Få din egen blogg!
 • Marlene sin blogg
 • Mia Beathe sin blogg

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin