Ta dere en tur innom!

Bestevennina mi Marlene skriver blogg, den er utrolig bra og variert. Nå for tiden har hun konkurranse på bloggen sin for dere som har dyr. Så siden jeg vet det er mange med hund osv som leser min blogg så tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om dette! :-) Så ta dere en tur innom www.missmarlene.femelle.no og meld dere på konkurransen!

http://missmarlene.femelle.no/2011/12/11/konkurranse/#comments

 

 

- Kristina

Konkurranse

Da har jeg meldt meg på konkurranse der jeg kan vinne redken produkter! Har faktisk ikke prøvd produktene deres enda så hadde vært morsomt å vunnet. Jeg er veldig fornøyd med SP-serien til wella værtfall, så blir spennende å se om redken overgår de produktene visst jeg vinner :-)

Drømmer du om en jobb innenfor styling og fashion? Sjekk ut videoen om Adam og Eva Skolen nedenfor!

Klikk her for konkurransen hvor Adam og Eva deler ut produkter til 50 bloggere!

123babydreams.com

Visst du ikke har kjøpt inn babyutstyr så fant jeg denne siden som selger gode babypakker! Ta deg en tur innom å se om du ikke har startet innkjøpene :-)

http://www.123babydreams.com/BABYPAKKE-1.html

 

 

 

- Kristina

Hunder i arbeid

Syns alle burde sette av en liten time til å se dette programmet som begynte på tvnorge idag halv 8. Hunder er helt fantastiske dyr, og her får du virkelig se hva litt trening kan gjøre.- Kristina

julegaver på budsjett

Noen begynner med julegaveinnkjøp tidlig mens andre venter helt til siste sekund. Når er det egentlig lurest å kjøpe inn julegaver? Og hvor mye skal du bruke på hver og enkelt? For alenemødre, studenter osv som ikke kan bruke allverden på julegaver så finnes det løsninger.

En løsning kan jo være å begynne å se i all reklamen du får i posten allerede i oktober, se etter gode tilbud på ting som kan være morsomt å få. Kjøp inn litt etter litt ettersom tilbudene kommer.

Noen velger kanskje å lage julegavene selv. Strikke, lage konfekt, hekle, snekre... Bare fantasien kan vel stoppe deg der. Og det er mye fint man kan lage. Visst du har barn så kan det jo være morsomt at de får være med å lage noe.

Man kan jo også kombinere de to løsningene over. Kjøp inn billige glass/kopper, ha oppi konfekt/en bamse/lys... Også kan man kanskje dekorere glasset/koppen?

Noen velger kanskje å bestille på nett? Det er jo av og til billigere, men da må du huske å være ute i god tid :-)Her noen tips til julegaver som kan koste under 100 lappen:

- Flaxlodd, er jo fint om den som får det vinner. Kanskje litt bittert til deg selv visst vedkommende vinner millioner.

- Kjøp noen eksklusive konfektbiter på ditt lokale bakeri. Pakk det inn i en lekker eske som du selv lager og vips så har du en søt gave.

- Kubbelys, finnes utrolig mange fine kubbelys til en liten penge. Pynter opp hjemmet.

- Servise, noe som kan være nyttig og fint. Det trenger heller ikke være dyrt, rema1000 og europris er gode der.

- Sokker kan være midt i blinken, det er noe folk aldri kan få nok av i skuffene sine.

- Dvd/cd, mange plasser man kan få kjøpt billige dvd-er. Noen plasser har de gjerne kjøp 5 betal for 3. Da har du plutselig julegaver til mange.

- Lag en personlig kalender med bilder av deg selv/barna/hunden/katten...

Er du flink å scrappe eller strikke så er det jo ikke noe problem, da er det bare å sette igang ;-)

 

Har du noen gode julegavetips? Kom med dem, det trengs!

 

- Kristina

Anbefales

Det er faktisk ikke mange blogger jeg leser, men de jeg faktisk leser og følger med på mener jeg er verdt en tur innom. Akkurat nå leter jeg jo selvfølgelig etter diverse graviditet/ung mamma blogger, liker å lese hvordan de opplever dagene sine. Og selvfølgelig leser jeg en god del hundeblogger. De er ett must å få med seg. Men det er en blogg som jeg virkelig liker! Den er skrevet av ei jente som lager heftige diskusjoner og skriver variert. Her kommer det noe nytt hver dag omtrent. Hun skriver heller ikke lange innlegg og er flink til å ha med bilder. Hun kan nok provesere mange som ikke deler hennes meninger, men kan også være en tankevekker til enkelte. Blir en sånn love/hate blogg som man følger med på uansett om man hater eller elsker den. Ta dere en tur innom og se hva dere syns!

http://justmarriedqueen.blogg.no/

Jeg følger værtfall med, er ikke enig i alt som blir skrevet men det er morsomt å bli overrasket med nye temaer osv.. Så slipper man å lese om det samme hver dag. Bloggen min er vel ganske hverdagslig og kjedelig igrunn, men det er fordi at jeg er ikke ute etter lesere, selv om det er kjekt, jeg prøver å skrive en slags dagbok til meg selv men som resten av venner og familie kan få med seg. 

 

- Kristina

Nettdyret.no

Fikk endelig pakken med godbiter fra nettdyret.no. Har funnet ut at det er mye billigere å kjøpe godbiter der istede for å kjøpe på dyrebutikken. Du får værtfall mye for pengene der. Kjøpte også en pose med tørket vom, det falt i smak hos Dennis værtfall. Bestilte også ei saks som er avrundet ytterst. Gratis frakt hos nettdyret.no, men man må bestille for minst 198,-

2 pakker med kyllingsmak og 2 pakker med laksesmak. 1 pakke er på 200g og koster 25,- Myke godbiter som ikke smuldrer og er enkle å dele. Veldig populær her i hus. Finnes også med vomsmak, duo lam og duo vildtkjøtt.


Det stinker over hele huset når du åpner posen. Det lukter helt forferdelig og hunden din får ikke akkurat god ånde. Men hunden blir liggende ei god stund å tygge! Og i tillegg så elsker Dennis de her. Fin å gi når man skal ut av huset og hunden blir alene. 250g til 39,-


Potesaks med nutt tupp. Kommer nok til å brukes både til poter og litt i fjeset. Litt tryggere når enden på saksa er avrundet! 59,-

 

- Kristina

VOFF med Hege

Til alle hundeinteresserte så anbefaler jeg dere å se dette programmet (du kan se det på internett). Programmet er fra Tunge-hundepenjonat som drives av Torill Tunge. Hun fikk realisert barnedrømmen å starte hundepensjonat og er nå ett aktivt medlem i hundeverden. Ta dere en titt innom, man kan faktisk lære en del og så er det jo morsomt å se hvor utrolig fint hun har fått det til.

http://tvh.no/se-tvh/22685/voff-med-hege-braut/22686/voff-med-hege-braut

 

 

- Kristina

Denne her er awsome

Denne mascaraen er helt utrolig. En av de beste jeg har prøvd værtfall der reklamen ikke er så altfor langt unna sannheten. 

- Kristina

Filmtips

Må bare si at denne filmen her er dritbra! Morsom film som du og din kjære kan se sammen. Ler like mye hver gang jeg ser den. Anbefales :-)

Let's go to prison

 

- Kristina

Mr Muscle

Nettopp vaska kjøkkenvifta (kan jo tenke dere hvor jævlig den er), og har bare ett ord for dette produktet: AMAZING!

 

- Kristina

Konkurranse

Meldt meg på konkurranse, igjen. Denne gangen kan man vinne ett babyteppe, og det er jo absolutt noe jeg vil ha og trenger til lille jenta vår som kommer :-)

http://milfcecilie.blogg.no/1318284213_konkurranse.html

Der er konkurransen. Om du ikke har behov for babyteppe så anbefaler jeg å gå inn på bloggen å lese den uansett! Hun skriver veldig bra, og er absolutt en blogg å følge med på, det gjør værtfall jeg :-)

 

- Kristina

Konkurranse


Her er antrekket som jeg har satt sammen.Gikk inn på polyvore.com å satt det sammen der :-)

Har nemlig deltatt i ny konkurranse (ja jeg synes det er morsomt å delta i konkurranser), denne gangen er det på bloggen til ei som heter Ana. Konkurransen og bloggen finner du her: http://frokenana.blogg.no/1318171006_konkurranse__vre_med.html

 

- Kristina

Noen som vil hjelpe å stemme? :-)

Har meldt meg på konkurranse på nettdyret.no om måndens bilde! Hadde satt STOR pris på om du vil hjelpe til med å stemme på bilde mitt! :-)

http://nettdyretbloggen.no/manedens-nettdyr/finale-september-avstemming-manedens-nettdyr.html

Her er bilde jeg sendte inn :-)

Du kan stemme frem til 15. oktober kl 14.00.

 

- Kristina

Deltatt i fotokonkurranse

BlogByDogs har konkurranse igjen, kjempe morsomt! Temaet på fotokonkurransen er "hund på tur". Vinneren får ett gavekort fra Ipet.no på 100,- :-) Gå inn på denne siden for å delta og lese om konkurransen:

http://blogbydogs.blogspot.com/

 

 

 

 

Her er bildet jeg sendte inn, synes det er et nydelig bilde av Dennis ute på tur :-)

- Kristina

Pakke fra hundepoter.no

Kom på at jeg glemte å legge ut bilder av pakken som kom fra hundepoter.no! Er kjempe fornøyd og det er Dennis også. Skikkelig kvalitet til en rimelig pris, slik det burde være. Varmedekkenet er nok litt stort enda, men det var meningen da Dennis kommer til å vokse litt til :-)


750 g med godbiter, 2 leker, ett margbein og varmedekken.

Margbeinet som er (var) fyllt med biff ble en storslager! Han måtte jobbe for å få ut mest mulig. Psykisk stimulans. Tyggebein er også bra for tannhelsen da små hunder er spesielt utsatt for å få tannstein. Heldigvis har Dennis null problemer med tannhelsen, og har egentlig en ganske overkommelig ånde ;-)

 

- Kristina

BlogByDogs

Satt å lette på internett etter regnklær til Dennis (mange der ute syns det er teit å kle opp hunden sin, men for noen hunder er det faktisk nødvendig! Driver ikke å pynter han opp med daglige klær nei, men ett regndekken osv er fint å ha), så kom jeg over en side: http://trudiesmoothie.wordpress.com/

Herlighet så flink hun er! Hadde det ikke vært for at det er litt trangt økonomisk nå så hadde jeg kjøpt opp alt! Og videre så kom jeg over bloggen til hundene hennes. Min første tanke var: "Øhh.... Okeeeiii.... Dette er jo sikkert... fint.." Men bloggen er faktisk kjempe morsom! Det er så bra skrevet at man blir bare sittende å lese og le! Bloggen blir da "skrevet" av hennes 3 hunder: Pablo, Luca og Goldie. De har selvsagt forskjellige personligheter, som de fleste hunder har, og skriver hvordan de opplever hverdagen sammen :-) Bloggen kan du lese her: http://blogbydogs.blogspot.com/

Kunne tenkt meg en sånn!!

 

- KristinaKristina, 19 år. Skriver generelt om hverdagen og mye om hund. Blir sikkert mye om svangerskapet nå som det pågår. Bloggdesignet er hentet her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • April 2011
 • Januar 2011
 • November 2010

 • kategorier

 • Anbefales
 • Bare syting
 • Bilder
 • Blogg
 • Hund
 • Hverdagen
 • In loving memory of
 • Kattene
 • Litt fakta om meg
 • Mat og baking
 • Musikk
 • Oss to <3
 • Serier
 • sminke, hår, mote
 • Småsaker
 • svangerskapet

 • lenker

 • Babyverden
 • blogg.no
 • Få din egen blogg!
 • Marlene sin blogg
 • Mia Beathe sin blogg

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: kristinasiin - Anbefales

  Ta dere en tur innom!

  Bestevennina mi Marlene skriver blogg, den er utrolig bra og variert. Nå for tiden har hun konkurranse på bloggen sin for dere som har dyr. Så siden jeg vet det er mange med hund osv som leser min blogg så tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om dette! :-) Så ta dere en tur innom www.missmarlene.femelle.no og meld dere på konkurransen!

  http://missmarlene.femelle.no/2011/12/11/konkurranse/#comments

   

   

  - Kristina


    0 kommentarer på "Ta dere en tur innom!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:

  bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
  Designet er laget av CAROLINE MARIA


  her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

  arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • April 2011
 • Januar 2011
 • November 2010

 • kategorier

 • Anbefales
 • Bare syting
 • Bilder
 • Blogg
 • Hund
 • Hverdagen
 • In loving memory of
 • Kattene
 • Litt fakta om meg
 • Mat og baking
 • Musikk
 • Oss to <3
 • Serier
 • sminke, hår, mote
 • Småsaker
 • svangerskapet

 • lenker

 • Babyverden
 • blogg.no
 • Få din egen blogg!
 • Marlene sin blogg
 • Mia Beathe sin blogg

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin