Oppdatering

Her kommer en liten oppdatering fra oss, siste innlegget ble vel skrevet i ett øyeblikk der jeg var temmelig oppgitt av enkelte personer. 

Men nå har jeg fått meg leilighet, er så utrolig fornøyd! Kunne ikke vært mer heldig. Rutinene til Thea er på plass, og endelig begynner ting å se lysere ut med exn. De fleste har vel fått med seg at det har vært litt krangling, og mange sitter vel også å koker opp med egne tanker og meninger rundt akkurat dette. Så bare for å skrive dette ned med en gang uten å gå inn på det i detaljer: Det skal gjerne 2 personer til for å ødelegge ett forhold, så å prøve å finne ut hvem sin feil det var er ikke vits. Gjort er gjort, sagt er sagt. Det kommer vel alltid til å være litt uenigheter gjennom årene, men nå så har vi fått snakket om ting og fått ett ganske bra vennskap. Å stille opp for hverandre og ikke minst Thea er faktisk ganske viktig, og man merker godt på Thea at hun liker å ha begge irundt seg på samme tid. Så selv om det å legge fortid og krangling bak seg og se fremover er vanskelig, så er det nødvendig for å få ett godt samarbeid i årene fremover. 

Thea har enda ikke begynt å gått selv enda, men det er nok like før hun gjør det. Alle barn utvikler seg vel i forskjellig tempo. Men selv om hun ikke går enda så er hun faktisk utrolig smart. Hun lærer både ord og ting veldig fort, og det er så morsomt å følge med på! :-D 

Dennis stortrives i den nye leiligheta og har endelig bynt å bli litt ferdig med "tenårene". Han bjeffer fremdeles voldsomt når han ser ukjente personer/ringer på døra/ møter nye personer osv... Men! Han reagerer ikke så mye på lyder lengre, og det er herlig. Også er han så utrolig flink med Thea. Alltid like tålmodig og snill med hun. 

 

Så det var dagens oppdatering, har det egentlig ganske bra for tiden og håper på at det forblir sånn ei stund nå :-) Har vært altfor mye drama i det siste, så nå vil jeg mer enn gjerne ta livet med knusende ro.


Ekstremt fornærma fordi at jeg bada han ;-) Sjarmøren

2 kommentarer

nyland92

11.02.2013 kl.21:06

E bra dokker har funne ei ordning som e fin for dokker alle <3

Kristina

12.02.2013 kl.10:20

jaa <3

Skriv en ny kommentar


hits