Ut på byen

Ja nå som jeg har blitt singel igjen må man jo prøve å komme seg ut av og til, selv om man er mamma. Synes mange unge, alenemødre gir ett veldig dårlig rykte når de drar ut hver helg, noe som gjør at mennesker ofte har ett dårlig syn på unge alenemødre. Men, av og til må jo vi også få dra ut for å ha d litt gøy :-) 

Men når man har vært ute av "gamet" en stund så er d ikke alltid like enkelt å komme inn igjen i d. Man drikker litt for mye og plutselig så har man ikke kontroll. Men d skal sies at jeg hadde d utrolig morsomt igår av d jeg husker. Uansett så bor jeg i en by der d bor veldig mange dømmende mennesker. Veldig mange tror de er så mye bedre enn andre at d er kvalmende å se på. Hvorfor kan ikke folk bare være hyggelig mot hverandre? Jeg er værtfall en person som glemmer fort ting som har skjedd i fortia, og prøver å ha en god tone med folk. Synes d er synd at enkelte går rundt å bærer nag for noe som skjedde for maaange år siden. Men d er deres problem, ikke mitt :-) 

Med d sagt så er d nok en stund til jeg skal ut neste gang. Lurer på hvordan jeg klarte dette før, å dra ut hver helg å få med meg alt som skjedde. Er jo bare stress å skal ha alle til å like deg, og rekke å bli med alt som skjer. Så nå sitter jeg her og setter stor pris på livet mitt slik som d er nå. For nå har jeg faktisk ett liv utenom helgene, har fått mange gode venniner med babyer og ikke minst ei herlig lita jente som gjør dagene bedre. Skal ikke sitte her å si at d å ha baby er bare rosenrødt og flott, d kommer med sine trasige dager også. Har d værtfall utrolig bra akkurat nå og har myyye å se frem til! :-) 

Og til alle dere som lurer på hva som skjedde angående forholdet mitt så er ikke d deres bekymring. Ingen har noe med d å gjør :-) 

Håper alle har hatt ei fantastisk helg, d har jeg hatt værtfall. 

4 kommentarer

nyland92

05.11.2012 kl.09:36

Dra ut å kos d, du e ei good mamma og super jente <3

siljekristinhaugen

31.01.2013 kl.21:23

Ej skal vær 100% ærlig me dej kristina, d veit du ej alltid e.. litt teit å skrive d her, skulle masse hlr sagt d til dej personlig! Men siden du skriver d sånn å "allikevel e inne på tema" ;)

sir ej bare at ej syns du e ei av dei beste mødrene nåkken kan ønske sej! Å d skrive ikke ej for å vær "klissete" som du også veit, like ikke d so mucho:p e heilt oppriktig! Sånn som du e me sjønne Thea mi, ej må bare kalle dej fantastisk:) tenk hadde alle mødre vært som dej! ( å mej;) )

Så, sjøl kor lenge d e sia du skreiv ditte, ikke tenk på d engang! D ekje nåkken som fortjene mer å gå sej en tur elr to på byen, enn ei aleinemamma! D tror ej dei fleste e enig i!! Så lenge ungane e i gode hender;)

smask snuppa! Ps: må bynne å skrive litt igjen no:) bynne bli ei stund sia siste innlegg ;D

Kristina

11.02.2013 kl.20:08

siljekristinhaugen: SØTA ;D<3

Kristina

11.02.2013 kl.20:09

nyland92: <33

Skriv en ny kommentar


hits