Herlig vær

Når man bor i møre og romsdal så har man for d meste drittvær, så når d først er opphold og fint vær så må man jo prøve å finne på noe. Så igår fikk jeg besøk av 2 venniner som hadde med seg hundene og babyene sine. Først bled litt kaffedrikking og kakling, så tok vi med oss barna og bikkjene og gikk oss en lang 2 timers tur. Hundene storkosa seg når de fikk løpe løs oppi skogen. Og jeg må virkelig si at d var utrolig herlig å ha noen å gå tur sammen med! Kjempe gøy. Skal absolutt gjentas. 

Var temmelig ødelagt i kroppen når jeg kom hjem (er jo ikke vant med trim lenger) så da stupte jeg ned i soffan. Helt til jeg måtte lage middag ;-) Senere tok jeg meg en tur ned til mamma for å hjelpe henne med å farge etterveksten. Selvfølgelig glemte jeg å ha oppi blonderingspulveret første gangen jeg gjorde d, så da måtte d gjøres en gang til... Flaks at mamma hadde kjøpt 2 pakker :p Tror jeg var litt bortevekk igår kveld.... 

Idag hadde vi egentlig tenkt oss på babytreff, men av og til må man ta seg selv i nakkeskinnet slik at huset blir rent også. Så dagen idag har gått til å klippe Dennis, dusje Dennis og rydde hus. Kjedelig dag med andre ord.


Slenger med ett gammelt bilde av Dennis, var vel 12 uker eller noe der <3

Én kommentar

nyland92

13.10.2012 kl.10:42

Flink duu ee <3

Skriv en ny kommentar


hits