Supermamma

Som supermamma skal du: ha ett ryddig hjem til alle tider, barnet ditt skal være pent kledd og ren uansett hva man har gjort på dagen, middagen skal være klar hver dag når mannen kommer hjem fra jobb, det skal ikke være klær i skittentøyskurven, hunden skal være veloppdragen og rolig, man skal selvfølgelig være med på alt som skjer (visst ikke er du jo en einstøing som lar barnet kun være hjemme), selv skal du være tynn og ha pene klær, perfekt hår og sminke. 

Det er en utrolig standard og leve etter spør du meg. Her i huset er d ofte kaos og jeg har som regel på meg kosebukse. Middagen har jeg sjeldent klar, rett slett fordi at jeg hater å lage mat. Jeg synes at ett hus skal ha litt kaos, og at d gjerne kan være spor etter hvordan dagen har vært. 

Egentlig er jeg en ryddefrik, haaaater at ting ikke ser ordentlig ut rundt meg. Men etter at Thea kom har jeg skjønt at av og til så må man bare slappe av å tenke: Herregud, jeg har faktisk en baby, en hund og to katter i hus, alt kommer ikke til å se perfekt ut hele tiden. 

 

Så til alle mammaer der ute, du er en supermamma selv om ikke alt ser perfekt ut hele tiden. Man har lov til å la huset og seg selv falle litt. :-) 

 

Ble ett ganske uoversiktelig og vanskelig innlegg, men må begynne en plass :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina

Kristina

20, Molde

Lever lykkelig utpå landet med min kjære, 2 katter og 1 hund. Den 20. Desember venter vi ei lita prinsesse, gleder oss masse! Blogger for det meste om hverdagen vår og ting som intresserer meg. Kjempe kjekt at folk vil lese, setter stor pris på det :-)

Kategorier

2012 Anbefales Bare syting Bilder Blogg Hund Hverdagen In loving memory of Kattene Litt fakta om meg Mat og baking Musikk Oss to <3 Serier sminke, hår, mote Småsaker svangerskapet

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 April 2011 Januar 2011 November 2010

hits