"Det kryr av unge alenemødre"

Haha... Jeg måtte nesten le litt da jeg leste ett slik innlegg på en blogg her. Joda, d å prøve å bli gravid som 14-åring fordi du er babysyk er kanskje utrolig teit. Og man burde nok ha fått utdanningen sin, jobb, plass å bo osv i boks før man tenker på å få barn. MEN. Er d galt å være alenemor? Altså, om man har en mann i livet sitt eller ikke har jo ikke noe med å gjøre hvor flink du selv er som mamma? Ja d er trist at å få baby i ung alder har blitt populært nå, men så lenge barna har d bra så er vel d d viktigste. 

Og hva er egentlig "for ung" i disse dager? Jeg fikk Thea når jeg var 19 år, er d for ungt? Og har d virkelig noe å si om jeg har samboer eller ikke? 

Selvfølgelig er d viktig for barnet at foreldrene er sammen, men nå til dags er de fleste skillt, så d er ikke "unormalt" at foreldrene ikke bor sammen. Jeg synes at folk burde begynne å bry seg litt mer om sine egne liv enn andre sitt værtfall. 

 

Én kommentar

anonym

03.10.2012 kl.11:08

19 er i alle fall ikke ungt for å bli mor i dag, med tanke på hvor populært det er å bli ung mor i dag. jeg vil si en ungmor i dag er mellom 14-17 år. Så lenge man er ferdig med ungdomskolen har det vel ikke så mye å si. klart det er enklere økonomisk jo eldre og mer jobberfaring man har.. kanskje enklere hvis venner i samme alder får samtidig. men ellers er det ikke noe problem om man er en forelder eller to.

Skriv en ny kommentar


hits