Starten på ny uke

Idag er det mandag igjen gitt, tida flyyr. Har nå gått i samme nattbuksa i 2 dager og dratt meg på soffaen. Kroppen har rett og slett sagt takk og godnatt! Bekkenløsningen er ikke akkurat så god heller. Men, idag har jeg gått tur med Dennis! Han er så utrolig snill og rolig selv om han ikke får mye aktivitet at jeg får dårlig samvittighet langt oppi halsen, så tross bekkenløsningen så måtte jeg nesten gå en halvtimes tur. Turen gikk ned til mamma og opp igjen, med på turen ble Figaro den rare katten vår. Han ble med inn til mamma på besøk også.

Nå har vi kommet hjem fra tur, bekkenløsningen er 10 ganger værre, men hunden er fornøyd. Fått seg ett vombein nå, lukter helt fantastisk i hele huset. Men har værtfall fått gjort noe idag og det er ikke så aller værst.

Men tilbake til kroppen min. Jeg fatter ikke hva som har skjedd med den, plutselig har den bare dødd vekk. Legger jeg meg ned på soffaen så kommer jeg meg ikke opp igjen. Og vanligvis pleier en tur å hjelpe for å "booste" opp energien, men i dag så hjalp det ikke i det hele tatt. Jeg vil ha tilbake kroppen min! Men det får jeg vel ikke på en stund.. Bare håper den kvikner til litt igjen værtfall, irriterende å ligge på soffaen, finnes jo ingen gode liggestillinger.

Sånn ellers så er jeg irritert på nav, fikk snakke med ei dame i tlf idag som ikke hadde peiling på noen ting å ville ikke sette meg over til noen andre. Så får prøve igjen i morgen :-)


Dennis den dagen vi henta han og lillesøss <3 Se så liiiiiten han var! Kjenner man blir litt valpesyk...

 

 

- Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina

Kristina

20, Molde

Lever lykkelig utpå landet med min kjære, 2 katter og 1 hund. Den 20. Desember venter vi ei lita prinsesse, gleder oss masse! Blogger for det meste om hverdagen vår og ting som intresserer meg. Kjempe kjekt at folk vil lese, setter stor pris på det :-)

Kategorier

2012 Anbefales Bare syting Bilder Blogg Hund Hverdagen In loving memory of Kattene Litt fakta om meg Mat og baking Musikk Oss to <3 Serier sminke, hår, mote Småsaker svangerskapet

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 April 2011 Januar 2011 November 2010

hits