Må begynne å spare

Nå har jeg gått tur med Dennis, og snart må jeg dra til byen på kjøretime. Heldigvis ringte snille, supre mamman min og sa at hun kunne kjøre meg til og fra byen! :-D LYKKE! Slipper jeg bussen hjem igjen som er fyllt med 16 åringer som ikke helt har lagt fra seg vanene sine fra barneskolen.

Har også fått dusja og vaska litt klær. Men! Har ett lite dilemma... Hvordan i h******** skal jeg få den forbanna dobbeltdyna inn i vaskemaskina?! Det går jo ikke! Må sikkert håndvaske den delen av dyna som ble tissa på, flaks at det var i en kant.

Og så til neste dilemma. Jeg må jo ha en bil når jeg får lappen. Samboern min trenger jo bilen sin når han skal på jobb, og da må jeg nesten ha min egen, visst ikke er jo vitsen med å få lappen så fort som mulig borte. Men så må man jo ha penger for å kjøpe bil, og det å ta opp billån er uaktuelt, det er svindyrt. Så jeg lurer på å selge min pent brukte soffa, og muligens stasjonærpcn min med tungt hjerte... Den soffaen er helt fantastisk deilig, jeg elsker den. Og dataen er bare helt super. Den blir nok solgt med diverse utstyr, helt nytt trådløst tastatur og mus, kanskje HDMI kabel og en LANG "internettledning", har ikke installert trådløst nett på dataen enda. Men det er stor lagringsplass på den, og nettopp skiftet ut lydkort og skjermkort. Satser på å få litt for den og soffaen. Selvfølgelig ikke nok til en bil, men det er en begynnelse på å spare opp til bil.

 

- Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina

Kristina

20, Molde

Lever lykkelig utpå landet med min kjære, 2 katter og 1 hund. Den 20. Desember venter vi ei lita prinsesse, gleder oss masse! Blogger for det meste om hverdagen vår og ting som intresserer meg. Kjempe kjekt at folk vil lese, setter stor pris på det :-)

Kategorier

2012 Anbefales Bare syting Bilder Blogg Hund Hverdagen In loving memory of Kattene Litt fakta om meg Mat og baking Musikk Oss to <3 Serier sminke, hår, mote Småsaker svangerskapet

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 April 2011 Januar 2011 November 2010

hits